TIRAMISKA
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,02 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
RYCHLÉ, JEDNODUCHÉ A DOBRÉ!!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2009 09:52
tý jo, to je skvělý nápad! hned o víkendu to zkusím. jen tak krásné skleničky nemám.
15. 2. 2009 00:48
Děkuji za odpověď.To je opravdu nápad s bublinkami.Skvělé
14. 2. 2009 11:10
dneska bude vyzkoušeno slintám u teď
14. 2. 2009 09:12
Myslela jsem, že praskací úchylku mám jen já...
13. 2. 2009 23:41
Celý život se učíme, co papriko? Nikdy by mne nenapadlo to s těma bublinkama. Já taky, když je mám, tak praskám a praskám..a teď nemám žádné, všechny jsem vypraskala Ale rozhodně ti Markéto, za nápad i za tuhle nádheru dávám +
13. 2. 2009 22:14
Ty brďo - to je chytrý s těma bublinkama. škoda, že žádné nemám. Já jak je někde vidím, tak je čórnu a praskám a praskám do poslední bubliny.
13. 2. 2009 20:40
pro: JANA K
ozdobu z čokolády dělám tak, že si dám do menšího hrnce vodu a nechám ji vyřit, do menšího hrnečku dám kousky čokolády ( já osobně používám čokoládové penízky, které se dají koupit například v Tescu), ve vřelé vodě se čokoláda roztopí a pak ji naleji na "bublinky" (takové co se dávají do balíčků se sklem atd.), rozetřu lžičkou na tenkou vrstvu a dám vychladnout. Pak jen nalámu na potřebné kousky.
Likér se nasaje do piškótů a do krému se nedostane.
Dávám chladit jen do lednice.
ozdobu z čokolády dělám tak, že si dám do menšího hrnce vodu a nechám ji vyřit, do menšího hrnečku dám kousky čokolády ( já osobně používám čokoládové penízky, které se dají koupit například v Tescu), ve vřelé vodě se čokoláda roztopí a pak ji naleji na "bublinky" (takové co se dávají do balíčků se sklem atd.), rozetřu lžičkou na tenkou vrstvu a dám vychladnout. Pak jen nalámu na potřebné kousky.
Likér se nasaje do piškótů a do krému se nedostane.
Dávám chladit jen do lednice.
13. 2. 2009 15:58
Vypadá opravdu slavnostně,musí být i dobrý.Ukládám a dávám bodík.
12. 2. 2009 22:50
Moc mě tento recept potěšil.Děkuji.Hlavně proto,že tam nedáváte syrový žloutek.Moc pěkná ozdoba z čokolády,Jak ji děláte?a jenom mě zajímá jestli se likér svojí chutí dostane i do krému nebo zůstane pouze v piškotech.Dáváte chladit do lednice nebo do mrazáku?Děkuji.Moc pěkné.
12. 2. 2009 21:50
Vypadá to hezky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 9 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 9 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 19 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 6 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 8 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 9 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 11 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 11 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recept na panacotu tiramisu v misce tiramisu do misek cokoladove penizky nejlepší recept na panacotu kokotky recepty recept na panakotu zapékací kokotky baylies domácí se smetanou panakota recept liker baylies nádoby na panacotu recept panakota keramické kokotky nádoby na panakotu baylies likér domácí panakota domácí panakota tiramisu do misek recepty na panacotu
Suroviny: tvaroh nízkotučný, smetana zakysaná, cukr vanilkový, piškoty dětské, káva rozpustná, bailey´s
TIRAMISKA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOL5
10 názorů