Pečený "netopýr" samotáře Rermora
Suroviny
Porce: 2
Nutriční hodnoty
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
PS: Snad každý pochopil že se nejedná o netopýra nýbrž králíka !
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2014 22:47
Byla jsem napnutá když jsem četla název a zároveň jsem si neuměla představit stáhnutého netopíra. a pak když jsem viděla foto tak jsem i uvěřila.supr nápad posílám bodík a prosím už žádné infarktové foto.
10. 2. 2014 09:16
tak to je super nápad i název
10. 2. 2014 00:07
To je náhodou výborný nápad
Těm "křídlům" se říká různě: boky, blány, kůže...
Znám králíkáře, kteří je vyhazují už při kuchání králíka.
Znám hospodyňky, které je dávají vařit společně s hlavou na polévku.
Myslím, že zabalení cemru do netopýřích křídel může tomu nejsuššímu masu z králíka jen prospět
Těm "křídlům" se říká různě: boky, blány, kůže...
Znám králíkáře, kteří je vyhazují už při kuchání králíka.
Znám hospodyňky, které je dávají vařit společně s hlavou na polévku.
Myslím, že zabalení cemru do netopýřích křídel může tomu nejsuššímu masu z králíka jen prospět
9. 2. 2014 17:19
Princezna : Tóóóž báááť ! Taky si myslím že v dnešní době je třeba trošku toho našeho českého humoru . . .
9. 2. 2014 14:30
A není to vůbec trapné !!! Je to bezva věc s vtipným nápadem.Jde jen o přejícnost a úhel pohledu a hlavně smysl pro humor
9. 2. 2014 14:28
Úžasně vtipné,určitě příště vyzkouším, dnes peču pýra:) na divoko :):):) Výborný nápad !!! :)
9. 2. 2014 13:11
Tak jsem se těšila že ochutnám něco jiného. No nic, králík je taky dobrý. Díky za nápad.
9. 2. 2014 11:53
Perfektní než jsem to zjistil už jsem byl rozhodnut zajíd do zimoviště (je od nás kousek)a jednoho tam v klidu sebrat.Jinak alespoň nějaké vzrůšo a také to upeču dávám palec nahoru a bodík k tomu
9. 2. 2014 10:50
9. 2. 2014 02:10
cekrops:Víťo ty jsi ďábelmálem jsem při čtení receptu omdlela,netopýr je moje noční můra,ale králíčka můžu
9. 2. 2014 02:06
Staci si objednat:
RAGOUT DE ROUSSETTE SAUCE AU VIN
a pride vam krasny netopier
www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294144-d1498715-Reviews-L_Houstalet_Restaurant-Port_Vila_Efate.html
RAGOUT DE ROUSSETTE SAUCE AU VIN
a pride vam krasny netopier
www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294144-d1498715-Reviews-L_Houstalet_Restaurant-Port_Vila_Efate.html
8. 2. 2014 22:30
zuzun: Králíka jsem dostal celého. A jen náhodou jsem ho rozporcoval tak , že vznikl tento "hřbet s křidélky".... No ,,,, nevyužijte toho .............
8. 2. 2014 22:01
Ja jsem prilitla na ten nazev...chtela jsem se dovedet jak chutna netopyr...a ono nic! Kralika neskutecne milujeme, takze recept je i tak fantasticky, napln je taky super, co dodat nez ze bod
8. 2. 2014 20:40
Ja : Sama jsi trapná ! Mě to přijde vtipné !
8. 2. 2014 20:26
Jestli si autor myslí, že je to vtipné, tak ho zklamu, je to trapné.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 18 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 6 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 7 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 7 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 7 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 7 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 7 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 9 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 10 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: netopýr recept polevka z netopyra netopýři maso netopýr maso netopýr recepty uzený netopýr recept na netopýra kuchání králíka sušený netopýr polevka z netopira jídlo z netopýra srnci cemr příprava netopýra recept cemr z divocaka netopýr kuchyně srnčí cemr recept netopyr na vine jak udělat netopýra cemr z králíka polévka z netopýra foto
Suroviny: hřbet králičí, hříbky sušené, kuskus, cibule, pepř mletý, koření asie, sůl, semínka sezamová
Pečený "netopýr" samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xoY
20 názorů