Smetanový oběd
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejsem žádný kuchařský přeborník a tohle jídlo vyšlo převážně ze zbytků co byly potřeba sníst. Ale vyšla mi z toho opravdová dobrota, o kterou jsem se jen chtěla podělit ;)
Množství surovin neuvádím, nic nebylo odměřované, každému podle chuti, každopádně já mám ještě jednu porci na zítra do práce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2014 01:36
Suzuk:Fantastické,jenže já bych musela k lednici připojit kabel,aby chlap dostal 220 když chodí v noci šmejdit copak to tam zbylo,většinou zbylo,ale ráno je vymydleno.Jinak bodík letíííí
19. 3. 2014 19:25
Tak dalo by se říct, že vařím pouze ze zbytků, když prostě otevřu lednici a podle toho, co v ní je, tak maximálně dokoupím ještě drobnost a vznikne (většinou) dobrota. Sama si uvařím, sama si to taky sním Baví mně zkoušet různé kombinace, nové chutě...
19. 3. 2014 19:02
Dajda:súhlasím...ale u nás v noci miznú zvyšky z chladničky...
19. 3. 2014 15:26
Drobek: To přece ani nejde! Kuchař předem nikdy neví, jak velký budou mít jeho strávníci hlad. To by jim musel odměřovat jako v restauraci: 150 g masa, 200 g brambor a čtvrtka rajčete a list salátu jako obloha!
19. 3. 2014 15:12
spagetka: absolutně souhlasím. Pokládám za génia lidi, kteří dokáží nakoupit a uvařit přesně podle počtu strávníků tak aby nic nezbylo a aby se všichni najedli "akorát"
19. 3. 2014 13:14
I když tu někteří odsuzují tzv."zbytkování", já nejsem proti, neb i ze zbytků lze uvařit plnohodnotné jídlo, které příště už bude vařené cíleně. Hodnotím jako dobrý nápad
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Banana split
Přidáno před 20 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 4 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 4 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 5 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 7 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 8 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 10 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 10 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 12 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 13 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Zahušťujete pomocí záklechtky? Poradíme vám její snadné rozmíchání pro dokonale hladký výsledek
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu top recepty co uvařit k obědu recepty co uvařit zítra k obědu co uvařit k obedu co zítra uvařit k obědu oběd se smetanou recept na velikonoční oběd recepty na obed recepty na velikonoční oběd oběd ze zbytků co uvarit na obed top recepty na oběd www co uvarit zitra k objedu co zítra uvařit k obědu - recept. oběd top recepty velikonoční obed co uvařit na oběd co mám ráda recepty dobrota k uvařit k obědu top na obědy recepty na oběd na velikonoce
Suroviny: kuřecí stehenní řízky, cibule, paprika, cuketa, hlíva ústřičná, smetana na vaření, česnek, máslo, olej, ořech muškátový, kmín drcený,
Smetanový oběd
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yxj0
6 názorů