Játrová paštika na pomerančích
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 3 365 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,81 g |
Tuky | 25,22 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 22,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.facebook.com/pages/Mishkas-Diary/142872...
Už straaaaašně dlouho jsem se na domácí paštiku chystala, ale pořád jsem ze všech stran slýchala, jak je to náročné a že se málokdy povede. Také co člověk, to jiný recept a postup. Někdo používá syrová játra a peče, jiný orestuje a nechá ztuhnout. Někdo dělá s houbami, brusinkami, ořechy, jiný používá spolu s játry také maso atd. Tak a co si vybrat? Nakonec jsem se rozhodla prubnout recept od Alex z Prostřeno (anglický týden v Brightonu), protože mne zaujala kombinace jater a pomeranče.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2014 08:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 43 minutami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 3 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 4 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Jak dlouho dusit drůbeží játra? Odpovídáme na časté dotazy začátečníků
Další recepty
Tématické fráze: servírování paštiky řeznické recepty na paštiky servirovani domaci pastiky pastika s pomerancem paštika s pomeranč pastika servirovani domácí paštika s na pomerančích paštika s pomeranči prostřeno recepty jatrova pastika jak servírovat pastiku prostřeno játrová paštika domácí játrová paštika s pomeranci jak se dela reznicka pastika domácí játrová paštika prostřeno drůbeží paštika ke krájení servírování paštik domácí paštika s pomeranči játrová paštika s pomerančem domácí drůbeží jatrová paštika jatrova pastika prostřeno
Suroviny: játra drůbeží, sádlo kachní, cibule červená, pomeranče, česnek, brandy, tymián, sůl, pepř
Játrová paštika na pomerančích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ok1B
1 názor