Zapečené hvězdičky se sýrem, smetanou a bylinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 650 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,08 g |
Tuky | 45,36 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 596 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo chce, může si přidat i slaninu, udělala jsem 4 hvězdičky pro manžela se slaninou, pro sebe jen se sýrem.
Hvězdičky jsem opékala pak dál pomalu na další dobu uvedenou dobu, ale každý si sám podle své trouby uzpůsobí délku pečení a zapečení, pekla jsem podle receptu své kolegyně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2014 15:50
máša: mášo,udělej, jak píšeš, dělala jsem podle receptu kolegyně, zdály se mi křupavé, pak jsem je dělala podruhé a dala jsem menší teplotu a hlídala a ihned po vyndání jsme se snědli
26. 4. 2014 13:55
měla jsem z JIPu mražené hvězdičky na dopékání, večer jsem je vyndala z mrazáku do lednice, ráno byly měkké a postupovala jsem přesně podle receptu. Problém spíš vidím v délce pečení. Na sáčku je napsáno 10- 12 minut, tady v receptu 5 předpek a až 25 dopek. I když jsem dobu zkrátila, byly tvrdé. Příště je jen 2- 3 min. rozpeču a poté 8- 10min. dopeču. Uvidíme.
26. 4. 2014 10:44
máša: Ještě Andreu doplním, housky na rozpékání běžně koupíte v Albertu, Kauflandu a určitě i v jiných řetezcích a jsou vždy označené jako vhodné k dopékání, rozpékání apod......
Rozpékat normální housky taky sice jde, ale tam se musí víc hlídat teplota a doba pečení, a ty normální po zchladnutí ztvrdnou daleko rychleji, takže se musí rychleji zkonzumovat
Rozpékat normální housky taky sice jde, ale tam se musí víc hlídat teplota a doba pečení, a ty normální po zchladnutí ztvrdnou daleko rychleji, takže se musí rychleji zkonzumovat
26. 4. 2014 09:41
Já tomu říkám rozpeky a dělám z rohlíků.Peču max do 10 minut. Musí to mít křupavou kůrku a vláčné jádro.
26. 4. 2014 09:32
máša:Pokud chcete takto zapékat housky, měly by to být ty na dopékání, viz. http://www.toprecepty.cz/recept/23322-zapecene-vej...
26. 4. 2014 08:52
zkusila jsem a hvězdičky jsou naprosto tvrdé jako suchary. 160 stupňů a 5 + 18 minut a bylo to naprosté fiasko.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 14 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 3 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 6 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Další recepty
Tématické fráze: zapečené housky se smetanou predpek v albertu teplota rozpékání rohlíků pečivo hvězdičky zapečená houska ze zakysanou smetanou rozpekat mrazene pečivo zapečené bagety se zakysanou smetanou zapečené pečivo se slaninou rozpékač housek pečivo se sýrem a zakysanou smetanou rozpekani tvrdeho peciva palačinky na slano se zakysanou smetanou jak rozpékat housky housky k rozpekanu recepty na zapékané pečivo s bylinkami rozpékat housky křupavé vafle křehké lívance jak rozpékat mražené pečivo zapekana houska se syrem slaninou a vejcem pivovarské maso se zakysanou smetanou
Suroviny: houska, sýr nastrouhaný, vejce, sůl, pepř, smetana 12%, pažitka, petrželka
Zapečené hvězdičky se sýrem, smetanou a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rrow
6 názorů