Celozrnné koláčky s fazolovou pastou, teplou rajčatovou salsou a čedarem
Suroviny
Porce: 8 koláčků
Nutriční hodnoty
Energie | 5 086 kJ / 1 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,25 g |
Tuky | 50,90 g |
Vláknina | 45,13 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,73 g |
Sacharidy | 117,92 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 36 minutami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 40 minutami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 45 minutami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 48 minutami
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 2 hodinami
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: droždí, cukr, mouka hladká, mléko, vejce, mouka celozrnná, sůl, mouka hladká, voda, jogurt bílý, fazole červené sterilované, česnek, olej olivový extra virgin, sůl, pepř, cibule, rajče drcené, olej, římský kmín mletý, koření nové koření, paprika sušená sladká, chilli, sůl, koriandr, sýr chedar, olej
Celozrnné koláčky s fazolovou pastou, teplou rajčatovou salsou a čedarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JR39
0 názorů