Květákový teplý salát
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 272 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,05 g |
Tuky | 28,50 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 128,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Jezte česky - rok v naší kuchyni, mírně upraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2015 12:24
19. 9. 2015 12:17
19. 9. 2015 11:54
18. 9. 2015 17:06
18. 9. 2015 17:03
18. 9. 2015 17:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 3 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 4 minutami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 46 minutami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 4 hodinami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 4 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 4 hodinami
Výborný čočkový salát
dolja uvařila před 4 hodinami
Salát z červené řepy s křenem
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Květnové pranostiky: Po třech zmrzlých je nejvyšší čas na choulostivou zeleninu
Plněné kynuté knedlíky podle bronzových kuchařů z olympiády: Kouzlo je ve vanilkovém krému a makové drobence
Jak využít květy černého bezu v kuchyni. Bezový sorbet, cheesecake, panna cotta a další speciality podle oblíbených receptů
Další recepty
Tématické fráze: květákový salát recept na salát z květáku teplý salat z kvetaku salát z vařeného květáku a šunkou
Suroviny: květák, mrkev, slanina anglická, hrách žlutý, olej řepkový, sůl, pepř bílý, šťáva citronová, olej, med, sůl
Květákový teplý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxrE
6 názorů