Sandokanova zeleninová směs po indicku
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 095 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,33 g |
Tuky | 52,77 g |
Vláknina | 23,56 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 43,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Předmětné indické koření koupíme ve speciálním obchodu, např. Shalamar, Praha 3, Govinda butik, Praha 1, nebo lze dohledat na internetu.
Výsledkem má být zahoustlá, lehce až mírně pálivá směs zeleniny, osvěžující chuti, která spolu s rýži příjemně zasytí bez pocitu plnosti. Recept jsem odkoukala od kamaráda z Indie. A abych nezapomněla - zeleninku si můžete i zaměnit, může být i klasické bílé zelí, cibule, zkrátka dle vaší chuti. Mně však chutná tato varianta.
Doufám, že hlavně milovníkům indické kuchyně bude chutnat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 21 minutami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 42 minutami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 44 minutami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 48 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 53 minutami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí směs po indicku kuře po indicku se zeleninou pálivá zeleninová směs smes po indicku cuketa po indicku směs s cuketou po indicku zeleninova směs s ryží kuřecí maso se zeleninou po indicku kureci po indicku jahly lilek po indicku s kuřecím masem kedluben po indicku zeleninovea indicka smes kuřeci prska na štavě s ryží zeleninová polévka po indicku calamada na indicky zpusob tncz nova
Suroviny: kedlubna, mrkev, lilek, cuketa, česnek, rajče, římský kmín mletý, koření garam masala, koření kitchen king, kurkuma, koření kari, paprika sušená pálivá, sůl, cukr hnědý, olej slunečnicový, máslo
Sandokanova zeleninová směs po indicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNDR
0 názorů