Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 885 kJ / 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,52 g |
Tuky | 44,51 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 589 mg |
Sodík | 414 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 34,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2016 19:59
20. 1. 2016 19:18
20. 1. 2016 18:58
20. 1. 2016 18:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 27 minutami
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 1 hodinou
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
vervla uvařil před 1 hodinou
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 1 hodinou
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Koláč sester Tatinových upečete s našimi radami hned napoprvé a perfektně. Bez čeho se neobejdete?
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny s hříbkovou omáčkou hovězí s hříbkovou tagliatelle s kurecim a hribky těstoviny s hribkovou omáčkou a kuřecím masem těstoviny s hříbkovou testoviny s masovimi koulemi tagliatelle s houbovou omackou a masove kulicky zapečené žampiony s masovými koulemi hovězí s hříbkovou omáčkou svedske kulicky s houbovou omackou koule z mletého masa s hribkovou hribkova omacka se listovym spenatem testoviny s masovymi koulemi
Suroviny: maso hovězí mleté, houba hřib, těstoviny, cibule, česnek, smetana, víno bílé, sůl, pepř, koření masové koule, vejce, strouhanka
Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwRJ
4 názory