Kančí na pomerančích a skořici
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 299 kJ / 1 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,20 g |
Tuky | 95,65 g |
Vláknina | 19,93 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 54,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud nemáme pomalý hrnec, dusíme v obyčejném kastrolu za občasného podlití doměkka.
Také můžeme použít papiňák ve kterém bude maso měkké cca do 50 minut.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2022 14:47
MajaVasatova: Za komentář a důvěru v recept velice děkujiKdyž se to se skořicí nepřežene,tak je také chuťově dobrá vepřová krkovice(plátky) i kuřecí maso(vykostěné stehno)
20. 4. 2022 15:33
Manžel je myslivec, a i když to není moc velký lovec a raději zvířátka chová, tak občas vyfasujeme kousek divočiny, které mi leží v mrazáku a já nevím co s ním a zvěřinu moc nemusím a ani neumím. Moc děkuji za inspiraci a i když jsem z receptu se školicí měla trochu obavu, bylo to velmi milé chuťové překvapení a určitě se k němu ráda zase vrátím.
7. 3. 2016 20:28
hanes24:DěkujiJiříku,kančí občas mají v Albertu,ale klidně můžeš použít hovězí i vepřové maso
4. 3. 2016 18:02
hanes24:Na Karlovarsku se rozmnožily a když je v rodině lesák tak je i kančí
4. 3. 2016 13:48
Dobrota veliká, horší, kde sehnat kančí? Tak pouze můžeme zazpívat: pošlete Ančí pro kančí, ať třeba dotančí....
21. 2. 2016 19:33
Masula:Mášo moc jsi mě potěšilaDěkuji za důvěru v recept a za vyzkoušení.Také děkuji za přidané foto které máš moc hezké
Vím,jak se špatně fotí,když je venku pochmourné počasí
Vím,jak se špatně fotí,když je venku pochmourné počasí
20. 2. 2016 13:57
Dnes jsem uvařila a přidala fotku ,ale nemám ji moc povedenou ,foťák mi vzal moc barvy ,ale všem doma chutnalo
19. 2. 2016 21:39
Nádherná fotka, bohužel rypouška nemaje.
19. 2. 2016 19:55
mika59:Miladko,kančí jsme dostali,jinak hovězí kližka by také nemusela být špatná
Masula:Snad bude chutnat
Simona Skolakova:Simuš
Za komentáře i hodnocení všem děkuji
Masula:Snad bude chutnat
Simona Skolakova:Simuš
Za komentáře i hodnocení všem děkuji
18. 2. 2016 19:57
18. 2. 2016 12:25
Drahuško krásný recept, ale kde vzít to kančí? Zkusím z jiného masa.
17. 2. 2016 22:17
Anna Kocikova:tak to ti moc přeji,já už bych frajera nedala za nic
Máš pravdu,říkala jsem si ty papiňáková královna,ale je fakt,že budeš spokojená,nandám do něj suroviny a nechám ať se předvede a hlavně nemusím se bát,že se jídlo připálí,nemusím hlídat a to mi též vyhovuje!!!!A super vaří přes noc,akorát mi někdy tou vůní vývaru až vzbudí,ale odpouštím mu
Máš pravdu,říkala jsem si ty papiňáková královna,ale je fakt,že budeš spokojená,nandám do něj suroviny a nechám ať se předvede a hlavně nemusím se bát,že se jídlo připálí,nemusím hlídat a to mi též vyhovuje!!!!A super vaří přes noc,akorát mi někdy tou vůní vývaru až vzbudí,ale odpouštím mu
17. 2. 2016 22:16
Kančí mám v mrazáku tak určitě se bude tento recept hodit
17. 2. 2016 20:59
Díky všem
Simona Skolakova:Simuško,už je to tak,také mám frajera(to se divíš u takového papiňákového maniaka jako jsem já viď)
Dostala jsem ho před 14 dny od TopreceptůVšechny věci,které byly na výběr doma mám,poukázky bych nevyužila a tak jsem si vybrala pomaláč.Bývám často po doktorech a tak aspoň nebudu muset den předem nic vařit
Simona Skolakova:Simuško,už je to tak,také mám frajera(to se divíš u takového papiňákového maniaka jako jsem já viď)
Dostala jsem ho před 14 dny od TopreceptůVšechny věci,které byly na výběr doma mám,poukázky bych nevyužila a tak jsem si vybrala pomaláč.Bývám často po doktorech a tak aspoň nebudu muset den předem nic vařit
17. 2. 2016 20:42
Pěkný receptík na kanceAničko ty máš také frajera??+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 32 minutami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 3 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno 30. 5. 2024 13:47
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Právě bylo uvařeno:
Segedínský guláš
kachlicka77 uvařil před 29 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 50 minutami
Hrachová polévka z uzených žeber
Brusinka12 uvařila před 59 minutami
Citronová bábovka babeta
Elaineeeming uvařila před 1 hodinou
Jednoduchá bublanina
Darmina uvařila před 1 hodinou
Krupičková polévka
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Polévkové koření z libečku
Kveta58 uvařila před 3 hodinami
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 4 hodinami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 4 hodinami
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Náš život s celiakií: Bezlepkové tvarohové knedlíky s jahodami pro Áňu zachutnaly celé rodině
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Další recepty
Tématické fráze: kanec na pomerančích mleté keramiky divočák na pomerancich kanci na pomerančích podle kančí recepty kanci kotleta na pomerancich divoké prase na pomerančích keramické mleté skořice kančí kližka kanec recept albert kančí kančí maso maso na pomerancich kančí ragů na pomeranči kančí guláš na na pomerančích kuře se skořicí a pomeranč játrová paštika se skřicí
Suroviny: plec kančí, olej, cibule, česnek, pomeranče, skořice mletá, bujón zeleninový, pepř mletý, šťáva pomerančová, sůl
Kančí na pomerančích a skořici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkrp
17 názorů