Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 848 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,10 g |
Tuky | 11,90 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 177 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 58,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jen pro rozveselení, proti gustu není dišputátu. Manžel si k tomu dal borůvkový džem ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2016 01:37
18. 3. 2016 22:17
14. 3. 2016 09:50
14. 3. 2016 09:16
14. 3. 2016 08:17
maris: fakt, já to dělala na těch 500 W, co mám dle návodu na zapékání, původně jsem to dala na 30 minut, a to bylo ještě syrové, taky se mi to nezdálo, protože co tu mám bramborák dělaný na Crispu, tak tomu ta doba stačila. Ale chtělo to dalších 20 minut. Nevím jestli to udělala ta zapékací nádoba, že byla silnější, ale na crisp talíř by se mi to zas nevešlo, každopádně po těch 50 minutách to bylo akorát ani ne tvrdé, ani ne rozteklé, prostě křupavé a dobré.
14. 3. 2016 08:11
13. 3. 2016 21:14
13. 3. 2016 21:13
13. 3. 2016 20:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 23 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 47 minutami
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 13 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 13 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 13 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 13 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 13 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak uvařit chutnou frankfurtskou polévku? Neobejdete se bez párku ani vývaru
Jarní Apetit piknik nabídne skvělé jídlo i osobnosti kulinářského světa. Zamíří na něj Maršálek, Punčochář i vítěz Peče celá země
Další recepty
Tématické fráze: recepty králík v peřince francouzské sýry camembert camembert v bramboraku v troube camebert v bramboraku camembert v bramborovém těstíčku recepty camembert v bramborákovém těstě
Suroviny: sýr camembert, brambory, vejce, česnek, cibule, sůl, majoránka, pepř, sádlo
Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8NOL
9 názorů