Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Segedínský guláš se tradičně dělá z vepřového masa. Tento recept je však založen na jemnějším a méně tučném krůtím mase. Výhodou je také vaření v pomalém hrnci, který se prakticky postará o nejdelší část přípravy. A ke guláši pak nesmí chybět knedlík.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 12 608 kJ / 3 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,42 g |
Tuky | 195,09 g |
Vláknina | 35,27 g |
Cholesterol | 531 mg |
Sodík | 5,63 g |
Sůl | 13,75 g |
Sacharidy | 93,60 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 8. 2023 23:13
19. 8. 2023 23:11
cathleen: Moc děkuji
19. 8. 2023 22:54
19. 8. 2023 21:27
23. 7. 2023 17:34
22. 7. 2023 21:40
Verunko s tím krůtím masem a sladkokyselým zelím to bylo takové jemnější než klasický segedín,tak jsem to tady přidala
Jarunko,pokud uděláš tak snad si pochutnáte
Maruško,manžel mi dělává"dvorního"kráječe,tak ten zbytek se už pak dá nějak zvládnout
22. 7. 2023 20:12
22. 7. 2023 15:36
21. 7. 2023 20:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 4 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Mňamka
Přidáno před 6 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 6 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 9 minutami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 18 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 19 minutami
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 24 minutami
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 24 minutami
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 26 minutami
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 1 hodinou
Perníková roláda s karamelovým krémem
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Časté chyby při smažení cibulky: Někdy stačí jen odběhnout a už ji nezachráníme
7 nejoblíbenějších semen pro naše zdraví. Která používáme nejčastěji a na co se nejvíce hodí?
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Další recepty
Suroviny: maso, zelí sterilované, cibule, špek, vývar masový, sádlo, kmín celý, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, smetana 12%, mouka hladká, cukr
Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2Xp
9 názorů