Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 553 kJ / 1 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,58 g |
Tuky | 38,39 g |
Vláknina | 29,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 38,74 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 4. 2016 10:11
4. 4. 2016 19:08
4. 4. 2016 18:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Pizza z domácí pekárny
Janasmo uvařila před 1 hodinou
Churros s čokoládou (Čuros)
pookie18 uvařila před 2 hodinami
Pravé italské tiramisu
pookie18 uvařila před 2 hodinami
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 2 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 2 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
esindler@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Soukenický řízek
fesuch uvařila před 3 hodinami
Krůtí prsa na bazalce a paprice
poirotka uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: varene veprove maso varene vepřové maso recepty vařené vepřové maso recept zbylé vařené vepřové maso maso na celeru recepty z vareného vepřového masa recept z vařeného vepřového masa varene maso vepřové maso vařené vařené maso omáčka vepřové maso s omáčkou co z vařeného vepřového masa recepty na vepřové maso s omáčkou recepty z vepřového masa recept na vařené vepřové maso recepty vepřové maso recepty recepty na vaření masa vepřové maso s celerem vepřové maso omáčky varene veprove
Suroviny: plec vepřová, mrkev, celer, petržel, cibule, koření nové koření, pepř celý, sůl, celer, cibule, máslo, mouka hladká, smetana na vaření, vývar masový, šťáva citronová, cukr, sůl, pepř bílý, sušená bazalka, marmeláda brusinková
Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N7P
3 názory