Hovězí na pivě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 84,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 10. 2015 15:37
18. 9. 2011 17:43
11. 10. 2009 11:39
Pivo jsem přilévala postupně, po malých částech a střídavě s vodou - musela jsem sice jídlo víc hlídat a častěji míchat, ale ve finále nebylo potřeba vůbec zahušťovat - a to mě vždycky potěší, když se maso obejde bez mouky...
Měla bys, Hanulko, slyšet mého manžela při jídle... Padala slova jako "dokonalý", "neuvěřitelný" apod.
Přidávám fotky... a děkuji.
13. 5. 2009 11:12
9. 5. 2009 06:54
8. 5. 2009 21:50
8. 5. 2009 21:38
8. 5. 2009 18:58
8. 5. 2009 14:11
Hezky nafocený postup.
Bodík letí do Orlických hor.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 10 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 10 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 40 minutami
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 1 hodinou
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
vervla uvařil před 1 hodinou
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Při nákupu masa se řídíme raději kvalitou než cenou. Jak ale poznat kvalitní maso?
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na pivě hovězí na pivu hovězí maso na pivě hovězí ragů na pivě hovězí na černém pivu hovězí maso na pivu hovězi napivě hovezi nan pive hovezi ragu na pivu hovězí na černém pivě hovězí plátky na pivě hovězí ragu na černém pivu hovězí ragů na černém pivě hovezi zadni na pivu hovězi na pivo hovězí v pivu receprty hovězí na piv maso na pivě hovězí guláš na pivě
Suroviny: hovězí zadní, špek, cibule, pivo světlé, mouka, hořčice, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, jalovec, sůl, jíška
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
9 názorů