Hlíva ústřičná jako "minutka"
Hlíva ústřičná je chutná houba, která obsahuje spoustu látek a vitamínů, které jsou prospěšné našemu zdraví. Poduste ji, okořeňte, obalte v mouce a na závěr osmažte. Hlíva tak bude chutnat výborně a nebude tuhá.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hlíva je poměrně tuhá houba. Před samotným smažením se doporučuje z důvodu lepší stravitelnosti ji podusit nebo povařit. Platí to i pro hlívu v trojobalu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2016 20:15
Tak ji delam, ale natrhanou na cáry. Podusenou, ano. Pak do ryze, ke kasi, k zelenine nebo do polevky. Mouka osmazena funguje jako jiska
30. 9. 2016 19:53
Nádhera
I tuhé jídlo se dá pokousat, ale když není hlíva dostatečně udělaná, může po ní být špatně a těžko od žaludku - vyzkoušela moje nevařící příbuzná, když hlívu dělala poprvé a pak si stěžovala.
I tuhé jídlo se dá pokousat, ale když není hlíva dostatečně udělaná, může po ní být špatně a těžko od žaludku - vyzkoušela moje nevařící příbuzná, když hlívu dělala poprvé a pak si stěžovala.
30. 9. 2016 19:31
Hlíva je dobrá a zdravá
30. 9. 2016 19:30
Simona Skolakova: Taky jsem se jednou zradila. Až jsem tuhle radu někde vyčetla a od té doby nemáme s hlívou problém Děkuju
30. 9. 2016 19:14
Jarko jsem ráda za poznámku u receptu,já to nevěděla a jednou jsem zkusila hlívu obalit a bylo to velmi tuhé,nedalo se to pomalu jíst.Tak tuto vychytávku vyzkouším,díky
30. 9. 2016 18:59
Milujem huby. Ja by som nepredvárala, trávi mi až veľmi dobre. Ale je to šikovný recept.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 11 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 14 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 16 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 19 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 5 hodinami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 5 hodinami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 7 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 7 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 8 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 12 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 12 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 12 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hlíva je po žampionech druhá nejoblíbenější pěstovaná houba. Přinášíme šikovné nápady na její kuchyňské zpracování
Z čeho připravit holandský řízek. Oblíbené recepty z mletého masa a strouhaného sýra
Dušené houby využijeme do mnoha houbových pokrmů. Hodí se také k zavařování ve vlastní šťávě nebo mražení
Další recepty
Tématické fráze: hlíva ústřičná recept top recepty hlíva ustřičná hlíva ústřičná recepty nejlepší recepty z hlívy ústřičné hlíva ústřičná nejlepší recept hlíva recepty hlíva recept recepty z hlívy ústřičné recepty hliva ustricna nejlepší recepty na hlívu recept na hlívu ústřičnou recept hlíva ústřičná jak se připravuje hlíva ústřičná hliva ustricna hlíva ustřičná-recepty recept hliva jak zamrazit hlívu ústřičnou jak zamrazit hlivu recepty s hlívou ústřičnou hliva ústricna mám ráda recepty
Suroviny: hlíva ústřičná, sůl, pepř, kmín drcený, mouka hladká, olej
Hlíva ústřičná jako "minutka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVlr
21 názorů