Kadlíkova jehněčí kýta
Suroviny
Porce: cca 4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 577 kJ / 3 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 507,50 g |
Tuky | 135,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2020 17:29
Hledala jsem jiný Kadlíkův recept a uvědomila jsem si, že už sem 4 roky nic nepřidal...škoda...veliká.... on a někteří další jsou úžasným osvěžením TOPek....
22. 12. 2016 16:33
Jahňacinu milujem. S tou hmotnosťou súhlasím s casinom, už niekoľko rokov kupujeme celé jahňa, ale stehno bez kosti ešte v takej nebolo. Ale to je jedno, podstatný je recept.
22. 12. 2016 15:58
Kadlik:
Díky, to beru
...a s tím špikováním se mi fakt ulevilo
Díky, to beru
...a s tím špikováním se mi fakt ulevilo
22. 12. 2016 15:37
casino: jako správný hamoun jsem vzal největší nabízený kus, proto ta váha. Ano, asi to nebylo mléčné jehňátko, ale spíš pořádný výrostek. A taky přiznám, že to špikování mě napadlo až v okamžiku, kdy jsem tu kýtu hodil na sádlo. Takže jsem vlastně jednal velice kontraproduktivně. Nejdřív orestoval, aby se maso zatáhlo, a pak do něj píchal. Rozmýšlel jsem se, ale nakonec to udělal, kvůli mozaice. Byl to můj první pokus s jehněčím, příště budu chytřejší!
22. 12. 2016 15:29
"jehněčí kýta bez kosti/cca 2,5 kila/"
No, tu hmotnost bych tam raději nepsal Pokud bylo maso bez kosti, tak už to asi nebylo žádné ovčí miminko, že
Ještě jsem nešpikoval předem restované maso Proč se tak činí?
No, tu hmotnost bych tam raději nepsal Pokud bylo maso bez kosti, tak už to asi nebylo žádné ovčí miminko, že
Ještě jsem nešpikoval předem restované maso Proč se tak činí?
22. 12. 2016 15:28
Vypada to tak pekne ,ze bych neodolala
22. 12. 2016 14:33
U nás v rodině jehněčí nemusíme ,ale receptík se hodí na jakekoliv masíko.Bodík je poslán.
22. 12. 2016 14:23
Úžasné. A dnes jsem koupila jehněčí kýtu....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 13 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 18 minutami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 41 minutami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 3 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 3 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 3 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 4 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněči kyta jehněčí kýta recept jehněčí kýta recepty ovčí kýta naloženi jehněči kyty jak nalozit jehneci kytu jak připravit jehněčí kýtu recept na jehněčí kýtu ovčí kýta recept jehněčí kýta naložení ovčí kýta recepty recept na ovčí kýta recept jehnečí připrava jak nalozit ovci kytu příprava jehněčí kýty kýta z ovce uzene jehneci recept ovčí kýta jehneci nalozeni kořenová zelenina jehněčí kýta s kostí
Suroviny: kýta jehněčí, slanina uzená, česnek, cibule, mrkev, petržel, celer, sádlo, máslo, olej, mouka hladká, sůl, pepř, koření nové koření, rozmarýn
Kadlíkova jehněčí kýta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6Eg
8 názorů