Jahodové řezy z čerstvých i zmražených jahod
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 455 kJ / 2 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,39 g |
Tuky | 84,68 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 367,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Určitě vyzkoušejte, je to fakt výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2022 08:49
takové těsto často používám a krémy s tvarohem jsou skvělé , recept se mi líbí
10. 6. 2021 11:30
pohoda.b@post.cz: Klidně i bábovku - je to klasika, olejové piškovtové těsto, hodí se na leccos.
10. 6. 2021 11:08
Buchetka z tohoto receptu je opravdu fantastická!!!šlehala jsem jí delší dobu v mixeru a po upečení jsem si sladkou nádivku udělala dle svého(meruňky +tvarot tučný+šlehačku) z tohoto těsta budu dělat i dorty. Manžel si to nemohl vynachválitdíky.
9. 6. 2021 11:30
pohoda.b@post.cz: rozmixovane jahody je hodne tekuté složky, míchat a nepřipáli se to...
9. 6. 2021 11:06
Také nechápu,jahody uvařit s práškem, nepřipálí se to???????
5. 3. 2015 11:39
Výborné a rychlé
16. 4. 2013 19:13
Řezy byly výborné Do těsta jsem místo vody přidala mléko. Pudink jsem klasicky uvařila z 350ml mléka a zamíchala do něho rozmixované čerstvé jahody. Přidávám foto
13. 2. 2013 21:06
Dobrý den, chtěla bych řezy vyzkoušet, ale není mi jasné, jestli se do pudinku nepřidává nějaké mléko. Opravdu se jen pudink rozmíchá s rozmačkanými jahodami a uvaří? Děkuji za odpověď.
13. 6. 2009 19:27
Vynikající - na ozdobu nahoru jsem použila šlehačku v prášku
5. 6. 2009 22:33
Taky mám ještě v mrazáku zbytky jahod, tak bych to mohla vyzkoušet
5. 6. 2009 21:17
Taky dělám, když potřebuji uvolnit místo v mrazáku nové úrodě Díky za fotky
5. 6. 2009 20:27
Přidala jsem 2 fotky. Polévám řezy po vychlazení (na chvilku v mrazáku) čokoládovou polevou. Dělám většinou v zimě, nebo na jaře při likvidování zásob v mrazáku.
5. 6. 2009 20:18
Ano, bod je na místě, já je dělám a přidám fotku.
5. 6. 2009 17:48
5. 6. 2009 17:25
ursulajdo, díky, tak už tomu rozumím! To víš, jsem člověk mdlého rozumu pod dohledem statného ošetřovatele
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 3 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 6 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 7 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 42 minutami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 1 hodinou
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 3 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 3 hodinami
Lilková pomazánka s majonézou
Alicia8 uvařil před 3 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 4 hodinami
Ledvinky dušené
czvlakan77 uvařila před 4 hodinami
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty z jahod jahodové řezy jahody recepty moučníky z jahod pečeme z jahod řezy z jahod recepty jahody moucnik z jahod co z jahod jahodové řezy s tvarohem jahodový krém z čerstvých jahod recept z jahod jahodový krém se zmražených jahod jahody recept jahodový řez jahodové recepty jahodové moučníky řezy s jahody recepty s jahod krém z mražených jahod
Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, jahody, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, jahody čerstvé, želé dortové
Jahodové řezy z čerstvých i zmražených jahod
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZR9
18 názorů