Roláda z králičího hřbetu s nádivkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 753 kJ / 2 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,66 g |
Tuky | 181,24 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 4,49 g |
Sůl | 11,03 g |
Sacharidy | 42,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2017 18:02
Nádhera. Recept jako víno.
22. 2. 2017 16:19
cumacekvendelin: tleskám, tleskám... Přesto dotaz zůstává. Když teda autor (nebo vy) víte proč, co kdybyste se o to sladké tajemství s námi tupými podělili?
22. 2. 2017 16:10
Každý ma v kuchyni své " figle" a ví proč. Proto i ta krásná roláda na talíři je toho důkazem. Každopádně bych si moc pochutnal. Jen mi chybí tem králik. Co se týče mých receptů. Jsem na tom, jako řada jiných. Kteří tady nic nepředvedou a jen pořád oponují. Nemám fotoaparát. A asi, jak vidím nejsem sám.
Myslím, že recepty tohoto autora jsou velkým přínosem pro tyto stránky. Za to dám krk.
Myslím, že recepty tohoto autora jsou velkým přínosem pro tyto stránky. Za to dám krk.
22. 2. 2017 15:09
čumáčku Vendelíne - nevím, proč bych měla mít problém sama se sebou, když jsem se slušně zeptala, proč se ta nádivka, která se tepelně nezpracovává, dává chladit. Protože autorka nereaguje / pod svým nickem /, tak se nedá nic dělat, ono to asi rozumně zdůvodnit nejde, ale já opravdu nevím, jak se propojí chutě sterilovaných žampionů s eidamem a jakýmkoliv salámem, hráškem a syrovými vajičky. Dobře - jak tedy chcete, když mě tady napadáte - takže myslím, že je to nesmysl a jestli ne, tak bych znovu žádala o vysvětlení, ráda se nechám poučit.
22. 2. 2017 14:46
magdalenka: Já myslím, že Iva našla v čumáčkovi sama sebe
22. 2. 2017 14:44
cumacekvendelin: měl byste vážit slova. To že chválíte všechny autorčiny recepty - hlava nehlava - je vaše věc, věc vašeho vkusu (škoda, že jste z těch velice chválených sám žádný nezopakoval a nezdokumentoval), bylo by ale dobře, abyste ze svého adorování vyřadil invektivy, neodůvodněné útoky na ostatní uživatele, kteří zrovna nechválí a nejásají.
Možná jste s autorkou v užším spojení, třeba vám prozradila, když už to neprozradila sem, proč se ta nádivka chladí Trochu to vyplývá z vaší odpovědi Dajdě, že víte důvody tohoto postupu víc, než zvědaví ostatní
Možná jste s autorkou v užším spojení, třeba vám prozradila, když už to neprozradila sem, proč se ta nádivka chladí Trochu to vyplývá z vaší odpovědi Dajdě, že víte důvody tohoto postupu víc, než zvědaví ostatní
22. 2. 2017 14:32
cumacekvendelin: Čumáčku, v tebe evidentne autorka receptu našla obdivovateľa, zároveň u tohoto receptu aj obhajcu. Nemyslím, že ho potrebuje, je natoľko skúsená v kuchyni, že sa vie aj sama vyjadriť k dotazom - dotazu...(nie sú to útoky)
22. 2. 2017 14:31
Tady je fotopostup na přípravu plátu masa: https://www.toprecepty.cz/recept/31029-roladky-z-k...
cumacekvendelin:
No, pokud se uchýlíte k formulaci: "Máte asi sama se sebou problém.." pak v prvé řadě dehonestujete sám sebe, že.
cumacekvendelin:
No, pokud se uchýlíte k formulaci: "Máte asi sama se sebou problém.." pak v prvé řadě dehonestujete sám sebe, že.
22. 2. 2017 13:54
Dajda: ano.
22. 2. 2017 13:54
maris: chválím její postupy. Koukám, že Vy jste přeborník jen na kritiku. Nic jiného neumíte. Slovo pozitivní jsem ještě tady nezaznamenal. Máte asi sama se sebou problém..-(
22. 2. 2017 13:49
Třeba kuchařka ma s tím takovou zkušenost.. Beru to, co tato kuchařka napíše , že ví, co ďělá. Chválím všechny její recepty. Opravdu mají hlavu a patu..
20. 2. 2017 10:45
Dajda: nevím, myslím, že když se to potom peče, že se chutě propojí dostatečně
20. 2. 2017 10:42
maris: Třeba proto, aby se chutě lépe propojily?
20. 2. 2017 09:26
magdalenka: jasně - proč ne ? ale uniká mi smysl
20. 2. 2017 08:56
maris: a prečo nie?
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 28 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 35 minutami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 48 minutami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 hodinou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 1 hodinou
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 3 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kraliči hřbet roláda z králičího hřbetu kraliči hrbet recept recept králičí roláda králičí hřbet recepty králičí hřbet roláda recept na kraliči hřbet kraličí hrbety recept roláda z králičího masa králičí hřbety recepty roláda z králíka rolada s kralíčího masa recepty z králičího hřbetu bažantí roláda recepty králičí hřbet roláda ze hřbetu králíka hřbet z králika maso plnene shora ne jako roláda rolada z hrbetu recepty na králičí hřbet
Suroviny: králík, slanina anglická, zázvor sušený, cibule, cibule, uzenina, sýr eidam, žampiony sterilované, vejce, hrášek, kapie
Roláda z králičího hřbetu s nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ppn
16 názorů