Zmrzlina z kysaného vanilkového nápoje
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 798 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,16 g |
Tuky | 19,25 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 41,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zmrzlina byla mírně nakyslá a taková dietnější, nebo jak to nazvat :-))
Bohužel si už nevzpomenu, kolik to je porcí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2012 18:07
všem,co nemate zmrzlinovač........
.....pripravime zmrzlinu, nalijeme do plastove formy, treba misky a dame zmrazit. kazdych 35minut promichame. po 2 az 3 hodinach je hotovo♥☻☺
.....pripravime zmrzlinu, nalijeme do plastove formy, treba misky a dame zmrazit. kazdych 35minut promichame. po 2 az 3 hodinach je hotovo♥☻☺
20. 4. 2012 20:09
Dobrý den
Chtěli by jsme Vám představit Směsi pro výrobu domácí zmrzliny v domácích zmrzlinovačích s obsahem 1,5l.
Jedná so o jedinečné výrobky na přípravu domácí zmrzliny s profesionálními základy italského typu.
- Smetanový a ovocný základ je připraven na přidáni čerstvého ovoce a neosahuje žádná barviva ani konzervanty.
- Vanilková zmrzlina má klasickou českou chuť a potěší krémovou smetanovou chutí
Připravujeme čokoládovou zmrzlinu.
Více na www.hyskovskazmrzlina.czwww.hyskovskazmrzlina.cz v sekci eshop – směsi pro domácí zmrzlinovače
S pozdravem Jan Blahovec
Chtěli by jsme Vám představit Směsi pro výrobu domácí zmrzliny v domácích zmrzlinovačích s obsahem 1,5l.
Jedná so o jedinečné výrobky na přípravu domácí zmrzliny s profesionálními základy italského typu.
- Smetanový a ovocný základ je připraven na přidáni čerstvého ovoce a neosahuje žádná barviva ani konzervanty.
- Vanilková zmrzlina má klasickou českou chuť a potěší krémovou smetanovou chutí
Připravujeme čokoládovou zmrzlinu.
Více na www.hyskovskazmrzlina.czwww.hyskovskazmrzlina.cz v sekci eshop – směsi pro domácí zmrzlinovače
S pozdravem Jan Blahovec
2. 7. 2009 11:46
Neodolala jsem a místo vanilcukru jsem přidala trošku zbylého jahodového protlakuBodík už letí
12. 6. 2009 20:12
Nádhera +
12. 6. 2009 19:32
Špagetko, mrkla jsem na ten magazín na netu, ale jako základ tam slouží kupované zmrzliny a ještě se musí nechat povolit a znovu pak dát zmrazit. Nemusí to být chuťově špatné, ale já to využívat nejspíš nebudu. Zaujala mě ta višňová proložená malými neplněnými laskonkami a ten grilovaný ananas s vanilkovou zmrzlinou, to by mi chutnalo taky. Díky za tip
12. 6. 2009 15:44
Merylas, zmrzlinovač nemám, ale úspěšně mrazím ve formičkách a ve vhodných nádobkách. Jestli máš přístup do Alberta - teď je tam zadarmo magazín a v něm kromě jiného zmrzlinky - mrkni na to a ohodnoť , zdají se mi některé , jinak - muž stejně občas hřeší normálním cukrem ....
12. 6. 2009 14:13
Tady bych ještě opravdu chtěla zdůraznit, že je to taková dietnější zmrzlina, aby někdo nebyl zklamaný. Lepší jsou samozřejmě se šlehačkou. Hani, bez zmrzlinovače bych spíš zkoušela ze začátku zmrzliny s ušlehanou šlehačkou, dají se použít i ty v prášku. V mrazničce by se hmota měla občas promíchat, aby se netvořily ledové krystaly. Moc zkušeností s tím nemám, snad někdo ještě poradí Špagetko, ten pudink obsahuje cukr, ale zase ho nebudeš přidávat hodně a ta zmrzka je na víc porcí, tak to by šlo. ty máš taky zmrzlinovač? Ještě chci vyzkoušet ovocné kefírové mléko a jinak mám koupené kokosové mléko, tak musím pouvažovat co k němu dodat. Teď jsem moc nezmrzlinovala, bylo chladno. A kromě toho jsou tady recepty, které chci vyzkoušet a to už půjdu na jistotu
12. 6. 2009 13:04
Majko, ty tvoje zmrzlinky nemají chybu ještě tak mít ten zmrzlinovač kdybych to všechno v mixeru rozmixovala a pak dala zmrznout, to je asi blbost viď ale v každém případě ty máš ode mě pořádnýho plusíka
12. 6. 2009 12:58
Uff, já bych si dala!! No, ale nemám zmrzlinovač. Zase jeden tip na soutěž, co?+
12. 6. 2009 12:00
Merylas to je výborný tip, navíc můj muž tyhle nápoje miluje - jen použiju nápoj pro dibetiky - a bude zas obměna
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 4 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 4 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 6 minutami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 7 minutami
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 58 minutami
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 59 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 1 hodinou
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
Indianapi uvařila před 2 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Další recepty
Tématické fráze: zmrzlinovač montiss zmrzlinovač recepty zmrzlina v prášku zmrzlinovac diskuze recepty do zmrzlinovače zmrzlinovač amboss domáci zmrzlina ze zmrzlinovače višňová zmrzlina recept kefírová zmrzlina zmrzlinovač-recepty zmrzlinovač zkušenosti zmrzlinovače zmrzlinovač recepty pro zmrzlinovače prášek na výrobu zmrzliny recepty zmrzlinovač recept na zmrzlinu do zmrzlinovače zmrzlinovač recept domácí zmrzlina zmrzlinovac zmrzlinovac vyroba vanilkove zmrzlina
Suroviny: acidofilo, mléko, pudink vanilkový bez vaření, cukr, cukr vanilkový
Zmrzlina z kysaného vanilkového nápoje
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8yg
10 názorů