Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 072 kJ / 2 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,50 g |
Tuky | 11,75 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 436,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/bagety-se-starym-testem...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 2. 2023 12:27
19. 2. 2023 21:19
27. 6. 2017 12:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 9 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 21 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno 28. 4. 2024 18:36
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Právě bylo uvařeno:
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 44 minutami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 47 minutami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 49 minutami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 3 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 3 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 3 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 4 hodinami
Šumavské dalamánky
TAkova uvařila před 4 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
terkaferka13 uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
Další recepty
Tématické fráze: jak udělat bagetu s těstem ne veka recepty na bagetu old dough těsto paté fermenteé těsto na bakety louhované kaštanky se starym těstem dough recept
Suroviny: voda, mouka chlebová pšeničná, droždí čerstvé, sůl, voda, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí čerstvé, sůl
Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqE3
3 názory