Andělské zvony
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Energie | 18 696 kJ / 4 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,33 g |
Tuky | 243,83 g |
Vláknina | 92,62 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 12,93 g |
Sůl | 31,17 g |
Sacharidy | 349,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Proč andělské zvony? Myslím, že to zní líp než minutkový segedín. Tak budu doufat, že Vám bude andělsky chutnat. Dobrou chuť. ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2020 15:52
21. 9. 2020 15:47
To vypadá moc dobře . Ukládám si
24. 8. 2017 09:44
Jova, to je fajné!!!
23. 8. 2017 20:02
cathleen: Super, díky moc
23. 8. 2017 19:10
V pátek přijedou mladí z dovolené, tohle tam určitě neměli!! A já - ? Mlask.
23. 8. 2017 17:19
Palecek: upravila jsem ti to - pokud to tak stačí a než jsem ti stihla napsat, jak na to příště, předběhla mě Nadja
23. 8. 2017 17:17
Palecek: nad názvem vlastního receptu je kolonka "UPRAVIT" - stačí kliknout a jsi v receptu, a můžeš upravovat podle potřeby. Tak ať se Ti daří!
Recept si každý nazve jak chce, ale je škoda že se bude těžko hledat, když si nezapamatuješ název.
Recept si každý nazve jak chce, ale je škoda že se bude těžko hledat, když si nezapamatuješ název.
23. 8. 2017 17:10
Ano, jak se to naučím opravovat opravím tu třetí část samozřejmě opravím, že zelí smíchat se směsí Andělské zvony je opravdu originální název ,který jsem našel v kalendáři. Minutkovým segedínem mi to nazvali kamarádi v práci co ochutnali.
23. 8. 2017 16:53
Palecek: dala bych si hned - mám ráda segedín a bramboráky též, ale ...... :
Poněkud nejasná je část popisu v
bodě 3) ....Pak vodu slijeme ze zelí a dobře promícháme s masem.....
Předpokládám, že s masem promícháme scezené zelí, nikoliv tu scezenou vodu.
Uprav to, prosím, aby nedocházelo k mýlce. U fotky to máš popsané perfektně.
A ještě k názvu - andělské zvony sice zní krásně, ale těžko je někdo najde, bude-li hledat segedín.
Fotopostup je perfektní, obsáhlý a blbuvzdorný.
Poněkud nejasná je část popisu v
bodě 3) ....Pak vodu slijeme ze zelí a dobře promícháme s masem.....
Předpokládám, že s masem promícháme scezené zelí, nikoliv tu scezenou vodu.
Uprav to, prosím, aby nedocházelo k mýlce. U fotky to máš popsané perfektně.
A ještě k názvu - andělské zvony sice zní krásně, ale těžko je někdo najde, bude-li hledat segedín.
Fotopostup je perfektní, obsáhlý a blbuvzdorný.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 13 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 17 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 33 minutami
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 6 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 7 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 9 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 9 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 10 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 12 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 12 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 13 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Anýz, koření s výraznou chutí, se používá do sladkého i slaného pečiva a k nakládání zeleniny
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá
Nezralý angrešt je výborný na zavařování, zralý na moučníky
Další recepty
Tématické fráze: andělské zvony z bůčku andělské oči recept recept andělské oči zavařování pod zvonem recept andělské vepřové plátky vepřové maso andělské oči zavařovaná paprika s cibulí adělské zvony +andělské olejem andelske plátky andělské panenky maso uteniny u zvonu andělske panenky jak na nê zavarovane kapie
Suroviny: bůček, zelí kysané, olej, cibule, paprika čerstvá červená, kapie červená, česnek, chilli paprika čerstvá, sůl, kmín celý, pepř mletý, koření grilovací, brambory, cuketa, česnek, majoránka, kmín celý, pepř, olej, sůl, vejce, mouka hladká
Andělské zvony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JnxK
9 názorů