Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí tyčinky, preclíky

Tak tyhle tyčinky nemají žádnou chybu! Jejich příprava je rychlá, snadná a výsledek vás naprosto ohromí. Připravte si podle tohoto receptu tyčinky pokaždé trochu jinak, jednou dlouhé, jindy krátké a někdy třeba jako preclíčky.

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

25. 6. 2009 17:09

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie11 085 kJ / 2 650 kcal
Bílkoviny70,73 g
Tuky90,46 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 746 mg
Sůl1,79 g
Sacharidy379,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

My je pečeme obden, někdy krátké, někdy dlouhé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

David

25. 2. 2013 19:53

Top 1A+ nejlepsi. Ted sem je dopekl.

voka1981

22. 7. 2012 15:21

Jednoduchý,levný a naprosto přepychový recept.:-)):-K:-K:-K:-K:-K

Linda

20. 7. 2012 21:49

Dekuji za vyborny recept, tycinky jsou vynikajici. Krupave a rychle pripravene.

mardosa mardosa

25. 3. 2012 17:41

Marta:Děkujiiiiiii,taky pečem pořád....:-D:-D

Marta

25. 3. 2012 17:39

Tento recept by měl dostat medaili. Od jeho vyzkoušení tyčky peču a peču... prostě nesmí u nás chybět. Náš kamarád si je kupoval vždycky v hospůdce, tak jsem mu jich upekla, získala jsem obdiv a uznání. Tleskám a díky za VÝBORNÝ RECEPT! :-):-p:-)):yes:

Evane

1. 5. 2011 22:14

Tak jsem neodolala a vyzkoušela. Po upečení byly dobré, ale druhý den až kapičku ztvrdly byly ještě lepší...já mám ráda takové ty "hospodské" tvrdé, takže počkám ještě pár dní a pak to bude mňamózní. :-p

zizalka009

4. 11. 2010 11:47

Tyčinky jsem dopekla..... jeden plech který jsem potřela bílky je úplně bílí ale za to dobrý. Druhý plech jsem potřela vajíčkem, a ten je tmavší a vynikající. Takže doporučuji potřít vajíčkem a ne bílkem.:yes:

zizalka009

4. 11. 2010 11:40

mám to nějaké hoodně bledé a to to peču už 17 minut. vse sem udelala podle receptu ale nechce to zhnednout. Nejde mi do hlavy, že to těsto nekyne, a přitom sou v tom těstě kvasnice....:-//

Sara Kolopa Sara Kolopa

22. 3. 2010 10:21

Pekla jsem na 180 st. cca 15-18 minut, to poznáš podle barvy!!

Sara Kolopa Sara Kolopa

22. 3. 2010 10:19

Tak jsem o víkendu zkoušela. Jsou výborný, vláčný, mňam!! Dělala jsem ale na oslavu den předem - moje zkušenost - dělat v ten den, na který potřebujete, druhý den to už není ono...Dávám bodíka:yes:.

mardosa mardosa

24. 7. 2009 12:12

Teda Jollko,ty malinký se ti povedli :yes::yes::yes:

m4rkus

29. 6. 2009 07:34

Díky za receptík, dávám bodík :-p
Jen příště více osolíme těsto i vršek a bude to OK. Vyváleli jsem pár tenších a tlusčích a všechny jsou dobré, jen trošku tvrdčí..

jollka jollka

27. 6. 2009 11:01

Koukněte se pořádně na recept autorka tam má čas i teplotu napsanou:-S

Ala

27. 6. 2009 10:03

prosím, když už to tak chválíte a body udělujete, mohl by někdo (když už ne autorka) odpovědět na otázku finnety, tedy jak dlouho péci a v jak rozehřáté troubě?

Iljusa Iljusa

27. 6. 2009 08:17

krááása :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: preclíky recept hospodské tyčinky mysli tyčinky recept precliky výroba slaných tyčinek recept na mysli tycinky hospodské tyčinky recept tycinky recept domaci slane precliky rychlé preclíky recept na precliky škvarkové preclíky recept na slané tyčinky recept na tycinky mysli tycinka recept výroba myslí mysli tyčinky vyroba precliku slane precliky celozrnné tyčinky recept

Suroviny: mouka polohrubá, tuk, žloutek, droždí čerstvé, mléko, sůl, bílek, koření

TopRecepty.cz

Domácí tyčinky, preclíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nZAp