Vepřové maso v kapustě
Suroviny
Porce: cca 6
Nutriční hodnoty
Energie | 17 160 kJ / 4 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,71 g |
Tuky | 295,89 g |
Vláknina | 37,14 g |
Cholesterol | 716 mg |
Sodík | 4,16 g |
Sůl | 9,20 g |
Sacharidy | 73,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2018 11:53
casino: ...nějaký ten pátek čtu Vaše komentáře, tak jste to o té pastvě mohl klidně napsat a nepřekvapil byste
...tyčák bych nepoužil ani náhodou, vzhledem k použité slanině
...nutriční hodnota potravin, která Vás straší, je v mnoha receptech relativní a záleží na mnoha faktorech, že?? ...a to Vy znáte jistě nejlépe
...já vařím hlavně pro radost, relax a chuť, bez stresu, jsem rád, když se zadaří, a to v tomto případě se zadařilo, talíře byly vymetané a byla i pochvala , což je pro mne směrodatné ...a když bude recept někomu "pouhou" inspirací, budu jen rád
...no, něco zdravějšího, bez ztráty nutričních hodnot při technologické úpravě si dáme třeba dnes nebo zítra...
...a to je vše, díky za Váš zájem
...tyčák bych nepoužil ani náhodou, vzhledem k použité slanině
...nutriční hodnota potravin, která Vás straší, je v mnoha receptech relativní a záleží na mnoha faktorech, že?? ...a to Vy znáte jistě nejlépe
...já vařím hlavně pro radost, relax a chuť, bez stresu, jsem rád, když se zadaří, a to v tomto případě se zadařilo, talíře byly vymetané a byla i pochvala , což je pro mne směrodatné ...a když bude recept někomu "pouhou" inspirací, budu jen rád
...no, něco zdravějšího, bez ztráty nutričních hodnot při technologické úpravě si dáme třeba dnes nebo zítra...
...a to je vše, díky za Váš zájem
27. 3. 2018 11:00
No, moderátorka mi smázla časovou plombu, ale stihl jsem to aniž autor upravil svůj komentář
recepty73:
Je nezbytné, abyste mlžil? To jste měl dělat grundle a neééé prase, že
Přiznávám, že ta "pastva" mi taky přišla na mysl, ale nechtěl jsem se chovat jako hovado a proto jsem nic o tom, že tato úprava by dopřála odpočinku 3/4 hovězích žaludků, nenapsal...
***
Ani v době, kdy každý minda z Kotěhůlek nadužívá tyčový mixer, proti němu nic nemám...
Možná právě tady by "tyčák" našel uplatnění, když už máte problém s tím, že byste věděl do čeho koušete a naopak vám patrně nic neříká pojem nutriční hodnota potravin, že
recepty73:
Je nezbytné, abyste mlžil? To jste měl dělat grundle a neééé prase, že
Přiznávám, že ta "pastva" mi taky přišla na mysl, ale nechtěl jsem se chovat jako hovado a proto jsem nic o tom, že tato úprava by dopřála odpočinku 3/4 hovězích žaludků, nenapsal...
***
Ani v době, kdy každý minda z Kotěhůlek nadužívá tyčový mixer, proti němu nic nemám...
Možná právě tady by "tyčák" našel uplatnění, když už máte problém s tím, že byste věděl do čeho koušete a naopak vám patrně nic neříká pojem nutriční hodnota potravin, že
27. 3. 2018 09:17
casino: ...do ZMĚKNUTÍ masa (dle druhu masa), to je, myslím, podstatné , na čase tu pak klidně raději přidám, nerad bych, aby u oběda pak musel někdo přežvykovat jako na pastvě
27. 3. 2018 09:07
Podle názvu si říkám: Další rcp z řady "Maso v kapustě"
Ale název nelže a přesto je to cosi jiného
No, píšete "omáčkové pyré", číst umím ale vařit kel 1,5 hodiny na to už musí být fakt silná nátura, že
Ale název nelže a přesto je to cosi jiného
No, píšete "omáčkové pyré", číst umím ale vařit kel 1,5 hodiny na to už musí být fakt silná nátura, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 24 minutami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 48 minutami
Pizza z domácí pekárny
Janasmo uvařila před 2 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
pookie18 uvařila před 2 hodinami
Pravé italské tiramisu
pookie18 uvařila před 2 hodinami
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 3 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
esindler@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
Skladujete správně potraviny? Co patří do lednice a kolik v ní má být stupňů?
Další recepty
Tématické fráze: vepřové v kapustě veprove maso v kapuste maso v kapuste vepřove maso v v kapustě vepřove na kapustě vepřové maso na kapustě maso na kapustě vepřová plec v kapustě krkovice v kapustě vepřová v kapustě veprovy maso v kapustě plec v kapustě vepřovy v kapuste maso vkapuste vepřové maso v kapustě recept vepřové v kapustè. veprové v maso v kapustě recept na vepřové maso v maso v kapustě veprovy na kapustě maso nakapustě
Suroviny: krkovice vepřová, sůl, kmín drcený, pepř mletý, kapusta, slanina anglická, olej, cibule, česnek, vývar
Vepřové maso v kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8v9r
4 názory