Vepřová plec s omáčkou dýňovo-zeleninovou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 564 kJ / 1 091 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,49 g |
Tuky | 35,77 g |
Vláknina | 15,25 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 481 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 25,65 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2018 20:06
martinice:
20. 12. 2018 13:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 11 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 17 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 2 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 4 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 4 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 5 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 5 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 7 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 7 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 7 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 8 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: vepřová plec vepřové plecko recepty hokaido a vepřová plec dynovozeleninova omacka vepřové plecko vepřová plec omáčka vepřová plec recepty vepřová plec recept recepty vepřová plec vepřova plec na zelenine
Suroviny: plec vepřová, cibule, dýně hokkaido, demi glace, česnek, cibulka jarní, hořčice hrubozrnná, sůl, pepř, pepř červený, voda, olej
Vepřová plec s omáčkou dýňovo-zeleninovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4GL
2 názory