Pangasius přírodní
Suroviny
Porce: 3 porce
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2013 19:47
Já to "blátivé" maso jen zlehoučka podlábím aby se ho voda pustila a pak je osuším utěrkou, protože jinak mouka nedrží a vozí se to jako když obalujete slimáka a i ten se obaluje líp
Pangasius přírodní???
No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní
Račte sami posoudit, co je co:
http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná (jedno jsou hodinky a holínky)
Pangasius přírodní???
No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní
Račte sami posoudit, co je co:
http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná (jedno jsou hodinky a holínky)
13. 11. 2013 15:46
Včera jsem zkoušela a výborné +6 bod
17. 4. 2011 19:53
Tak dnes ho měli děti na oběd a moc jim chutnalo,posílám bod a fotěnku
14. 8. 2009 16:19
Úplně s tebou Ivanko souhlasím
14. 8. 2009 15:29
Už som skúšala ryby na rôzne spôsoby,ale myslím že klasika je predsa len najlepšia.
14. 7. 2009 16:10
Hmm, aha, já si je večer vyndám z mražáku a ráno jen sliju trochu vody a je to a pěkně opatrně
14. 7. 2009 16:04
Janko,tak jak je na tácku,tak ji pěkně vymačkám ,nevím jak to říct,určitě z toho nejsou hadry ,celou plochou ruky mačkám na rybu
14. 7. 2009 15:51
Jiřko, zase jedena z mých hloupých otázek. Jak mačkáš vodu z pangasia? Nemáš z toho pak hadry? Vždyť já jsem ráda, že to vůbec drží pokupě Jinak dělám stejně, jen tu rybu nemačkám!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 2 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 14 minutami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 27 minutami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 3 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 4 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 8 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 10 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pangas recepty recepty pangasius recept pangas pangasius recept pangasius recepty pangasius příprava recept pangasius pangas recept příprava pangasius panganis smažený pangasius přírodní ryba smažený pangas recepty pangas ryba na přírodno pangasius smažený smazeny pangacius pangas příprava ryba přírodní ryba přírodně
Suroviny: pangasius, koření na ryby, sůl, šťáva citronová, mouka hladká, olej
Pangasius přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1j2j
8 názorů