Řízky z býčích žláz
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso v této úpravě mi chutnalo o trochu více než http://www.toprecepty.cz/recept/6161-vesele-byci-k..., připadalo mi pevnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 5. 2011 17:54
Miluju je!!! Ale už jsem je neměla snad roky, u nás zmizely z pultů. Takže dámy, jen tiše závidím s jazykem "na vestě"
20. 5. 2011 14:11
cathleen:toto mi nějak úplně uteklo, ovšem je to lahůůůůůdka a mám je moc ráda. Kdysi jsme si je dělali s Dr. s kterou jsem pracovala a nebo řízky z vemene, ty byly taky fajn, bývalo to normálně v řeznictví, dneska už to není vidět a ani nevím, kde bych to hledalaškoda a Jani tobě závidím, ale v dobrémkde jsi je schrastila Dávám 19.bod
20. 5. 2011 13:30
Přidávám to foto, moc dobrééé!
5. 4. 2010 20:18
Žlázy máme také rádi. Mívají je velice často v Praze na Smíchově, v řeznictví na Arbesově náměstí. Kde jsou ty časy, kdy kilo stálo 6 Kč.
29. 12. 2009 21:10
Výborný receptík, děláme býčí žlázy takto leta, a nikdy nezklamaly +15
29. 12. 2009 21:08
lobkowiczka krčma v k.varech je ma na jidelaku se švestkama a to je rachot neznam sice recept ale maj to veeeeeeeeeeeelmi mnamwww.peta.v.cz
2. 12. 2009 18:56
Magdalenko, není třeba upravovat nijak - jsou už loupané...já je ještě, možná jen pro můj pocit, namáčím do mléka. Ale jinak je to čisťounké masíčko
2. 12. 2009 16:25
Určitě není třeba magdalenko to jinak upravovat, jinak by to Cathleen napsala.
2. 12. 2009 15:54
Majdi, cathleen ti asi odpoví sama, jiná speciální úprava netřeba... je to prostě
2. 12. 2009 15:42
Cathleen, minulý týždeň som videla u mäsiara býčie žľazy, zaváhala som, lebo som si nebola istá úpravou. Treba ich doma ešte nejak špeciálne upravovať okrem namáčania v mlieku pred smažením? Ďakujem!
8. 10. 2009 16:32
Zlazy se daji koupit v kazdem Makru, nebo v obchodni siti JIP (coz je takove Makro pro obyc lidi ne podnikatele).
25. 9. 2009 21:26
byla to super dobrota
25. 9. 2009 13:38
nikdy jsem to nedělala dnes se mi povedlo je koupit už je letím namočit do mlíka a večer zkusím udělat
11. 9. 2009 18:58
Dnaska varime byci kule a dame si do nosu mnamka...
17. 8. 2009 18:04
Mňamka,nedávno jsem to dělala,a tak jak děti ohrnovali nos,tak si ještě delikatesku přidávali.horší bylo,když pak zjistily co jedli.To svítily v různých barvách..To chce bodíky,fakt dobré.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 4 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 8 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 19 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 22 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Právě bylo uvařeno:
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 24 minutami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 55 minutami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 1 hodinou
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 2 hodinami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: biči žlázy byčí kule býčí žlázy cena býčí koule bejci koule bíčí žlázy recept recept na býčí koule byčí koule recept recepty býčí koule bici zlazi recept na bičí žlázy býči žlazy-recept recept bíčí žlázy byci koule recepty recept býčí koule bejčí koule recept uprava býčích koulí vocílka řeznictví řízky řeznictví vocílka
Suroviny: býčí žláza, mouka, vejce, strouhanka, pivo světlé, sůl, česnek
Řízky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOjJ
41 názorů