Řízky z býčích žláz
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso v této úpravě mi chutnalo o trochu více než http://www.toprecepty.cz/recept/6161-vesele-byci-k..., připadalo mi pevnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2009 10:22
Jeto dobre jidlo chutná to dobre .
27. 7. 2009 00:40
spagetko, to nesmis manzilkovi rikat "ty bejku"
22. 7. 2009 07:42
Cathleentak to je trefa do černého,alespoň u mě.Miluji je a myslím že tohle jídlo se mi nikdy nepřejí.Jak ti závidím že jsi je teď někdy měla.U nás jsou k dostání skoro pořád a tak na nich ulítávám dost často.Jen já nedávám česnek,ale jen solím.To pro jejich přirozenou chuť.Máš boďku
21. 7. 2009 20:38
Ja som mala zábrany iba dovtedy, kým som neochutnala. Dávam si ich, ak ich sporadicky zahliadnem v jedálnom lístku niekde v reštaurácii. Delikatesa! +
21. 7. 2009 20:22
Ivuš, je to delikatesa. Pokud někde býčí žlázy zahlídnu, neváhám.
Posílám osmý bodík.
Posílám osmý bodík.
21. 7. 2009 19:49
mnááám, kouličky, ty já ráda , ale už jsem je tak sto let nejedla!! letí letí bod!!
21. 7. 2009 17:03
Vidíš!!! Říkala jsem myslím, že řízky jsou skvělé z tohoto tovaru, nebo ne? Máš plus!! Jenže, u nás jsem je dlouho neviděla
21. 7. 2009 16:08
Cathleen, tak teď jsi mě dostala. Vůbec všechno, co voní osmaženou strouhankou, je moje. A ještě k tomu taková kvalitní dobrůtka. +
21. 7. 2009 15:46
Jé, to je to, o čem jsem psala v předešlém receptu. Konečně opravdová chuťovčička...Naštěstí máme řezníka, který to objednává. Jen manžílka to jaksi nemohu naučit papat... .
21. 7. 2009 14:30
Cathleen, tak to je přesně ta ňaminka co nám tak chutnalaza to ti musím dát bodíka a velmi ráda
21. 7. 2009 14:19
Cathleen. Sakryšty vy si dáváte. To musíš mít u nějakého řezníka protekci. Oba recepty jsou fantastické.¨Ledvinky jsou proti žlázám žebrota. Žena je nedostala už minimálně rok. Ještě tak někdy v Trhových Svinech.Ale nyní nejsme na chatě tak nevím. Ale zase musím zapracovat mezi známejma, když jsi mi to připoměla. Bodík + dostaneš u obou receptů. Oba děláme. Fantazie.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 1 hodinou
Kefírová rychlovka
Přidáno před 12 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 15 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 17 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená brokolice se smetanou, slaninou, bramborem a sýrem
Zlatka75 uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 9 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 10 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 10 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 11 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 11 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: biči žlázy byčí kule býčí žlázy cena býčí koule bejci koule bíčí žlázy recept recept na býčí koule byčí koule recept recepty býčí koule bici zlazi recept na bičí žlázy býči žlazy-recept recept bíčí žlázy byci koule recepty recept býčí koule bejčí koule recept uprava býčích koulí vocílka řeznictví řízky řeznictví vocílka
Suroviny: býčí žláza, mouka, vejce, strouhanka, pivo světlé, sůl, česnek
Řízky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOjJ
41 názorů