Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 160 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,51 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Herec Petr Haničinec byl velký nimrod a a zůstala po něm (kromě jeho filmů a rolí) i řada skvělých receptů na zvěřinu. Toto je jeden z nich.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 10. 2019 11:28
A s dalším textem souhlasím. Ono je něco jiného napsat recept všeobecně známý (třeba s malou úpravou) a nebo zkopírovat něčí text doslova. Posílám pěkný pozdrav!
4. 10. 2019 11:17
Nicméně já ctím autorství a hodně mně vadí to doslovné přepisování, vlastně kopírování cizích textů pod vlastním jménem. Málokdo si uvědomuje, že doslovné tohle je také krádež
4. 10. 2019 10:29
4. 10. 2019 10:22
4. 10. 2019 10:01
Na na druhý komentář ti odpovím, že to moje "Na tajňačku" mělo být jen odlehčením textu, legrácka. Je jasné, že kdybych to chtěla udělat tajně, tak to nebudu vytrubovat do světa. Ale zkusím to určitě! Měj se moc hezky a zdravím!
4. 10. 2019 09:46
4. 10. 2019 09:29
4. 10. 2019 09:22
4. 10. 2019 09:08
No, ono je rozdíl mezi koupí masa a "pajšlu"
Zatímco maso koupit lze, tak droby podle loveckého práva patří lovci (vedle trofeje) a játra by bylo lze získat přímo od myslivce...
...kdo chce, hledá způsoby ale neptejte se mě na ně
4. 10. 2019 06:34
4. 10. 2019 00:36
Na tajňáka: Chci to zkusit z telecích nebo vepřových jater, ovšem s přídavkem nějakého "divokého" koření. Zvěřina to sice nebude, ale dobré by to být mohlo!! Ale nikomu ani muk!
3. 10. 2019 23:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuře na paprice
vervla uvařil před 3 minutami
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 26 minutami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 29 minutami
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 33 minutami
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Srnčí maso: Poradíme vám s jeho zpracováním
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: srnčí játra recept jádtra z mladého srnce srnčí játra úprava srnci jatra na minutku srnčí játra nakladana jeleni jatra srnčí pravá svíčková recept myslivecká kuchařka herec petr haničinec myslivec srnci jatra ci s nimi
Suroviny: játra, sádlo, solamyl, víno červené, protlak rajčatový, sůl, cibule, jeřabiny
Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ow3r
12 názorů