Srnčí játra po tyrolsku
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 5 619 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,62 g |
Tuky | 36,11 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 3,11 g |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,64 g |
Sacharidy | 49,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2012 09:16
Veronika.Hrozna:
Samozřejmě :)
Samozřejmě :)
24. 11. 2012 17:31
Jana Remkova:Promiň,až teď jsem si to přečetla ,že chceš krokety! Jsou v tomhle receptu !www.toprecepty.cz/recept/24756-pecena-kyta-z-divocaka-s-horcici/pecene-diviacie-stehno-s-horcicou/
23. 11. 2012 21:09
..Aháááá...tak to jo.
23. 11. 2012 20:56
Jumanji:jinak se taky říká špikovat, pokud na to nemáš extra nástroj, uděláš ostrým tenkým nožem otvor a prostrčíš proužek slaniny
23. 11. 2012 20:56
Jumanji:Prošpikujeme kus masa slaninou. Znamená to, že do kusu masa uděláme nožem díru zkrz naskz a do té dírky prtáhneme špalíček slaniny
23. 11. 2012 20:55
Jumanji: Že by prošpikovat?
23. 11. 2012 20:53
A co to znamená - protáhneme slaninou ???
23. 11. 2012 20:40
Veronika.Hrozna: Určitě. A recept by byl na ty krokety???
23. 11. 2012 17:38
Jana Remkova:Dělám k tomu kynuté bramborové krokety ! Barevně to hezky ladí!
23. 11. 2012 17:36
Receptík ukládám,zatím tento rok žádné srnčí ,ale tohle se bude hodit! Kdy solíš až nakonec ?
23. 11. 2012 16:44
Hmmmm, to bude dobrota! ještě nikdy jsem nejedla srnčí..cokoliv, ale játra miluji Tohle ovšem s knedlíkem! Rýže mi k smetanovým omáčkám nesedí.
23. 11. 2012 16:31
medmic:
Ano ,chuť je velmi podobná svíčkové,takže i brusinky a šlehačka :)
Ano ,chuť je velmi podobná svíčkové,takže i brusinky a šlehačka :)
23. 11. 2012 16:21
Tečou mi sliny
Předpokládám, že jako příloha by se hodil bez problémů i náš klasický knedlík?
Předpokládám, že jako příloha by se hodil bez problémů i náš klasický knedlík?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový tmavý pšenično-žitný chléb
Přidáno před 17 minutami
Tvarohové knedlíčky s meruňkami obalené v oříšcích
Přidáno před 2 hodinami
Domácí králík na slanině, kedlubnové zelí a domácí knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 15 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pohankové bramboráky
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Masové kuličky v rýži
Pochobradska uvařila před 2 hodinami
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 11 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 11 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 12 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 12 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 12 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 12 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 13 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Srnčí maso: Poradíme vám s jeho zpracováním
Domácí knedlík připravený za půl hodiny: Hrníčková verze chutná skvěle, je rychle hotová a zvládne ji i kuchař amatér
Srdce na smetaně: Lahodné maso ve smetanové omáčce potřebuje delší dobu na přípravu a přidání smetany ve správný čas
Další recepty
Tématické fráze: srnčí játra srnčí játra recept srnčí játra recepty recept na srnčí játra recepty na srnčí játra recepty srnčí játra recept srnčí játra srnčí vnitřnosti srnčí recepty játra játra ze srnce játra srnčí recept na srnčí vnitřnosti recepty z srncich jater recepty ze srnčích vnitřností recepty z srnčího játra recept ze srnčích jater srnčí játra srnčí játra s rýží srnčí vnitřnosti recept vnitřnosti ze srnce
Suroviny: játra, smetana na vaření, mrkev, petržel, celer, máslo, vývar masový, pepř celý, pepř mletý, koření nové koření, tymián, bobkový list, slanina, mléko
Srnčí játra po tyrolsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWJJ
13 názorů