Vepřoví vrabci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,58 g |
Tuky | 55,33 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 16,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 2. 2020 15:23
Eja57: "...levý dolní roh není zrovna reklama na šťávu..."
Aha..., asi mají recht Ono to vypadá jako nedostatečně (ba přímo blbě) rozmíchané, že
***
"Šťávu zaprášíme moukou, rozmícháme..."
Např. Zelí po česku" taky zaprašuji ale sypat mouku do HORKÉ šťávy to už se musí umět, že
Tady je spolehlivější použití zátřepky (jako na Zelí po moravsku)
Aha..., asi mají recht Ono to vypadá jako nedostatečně (ba přímo blbě) rozmíchané, že
***
"Šťávu zaprášíme moukou, rozmícháme..."
Např. Zelí po česku" taky zaprašuji ale sypat mouku do HORKÉ šťávy to už se musí umět, že
Tady je spolehlivější použití zátřepky (jako na Zelí po moravsku)
6. 2. 2020 15:15
Eja57: Bohužel vyfocené a servírované to nemám. Už jsme vše snědli. Až buď vařit příště pokusím se nezapomenout a vyfotit.
6. 2. 2020 14:42
casino: i oni asi ráčejí seznat, že levý dolní roh není zrovna reklama na šťávu k vrabčákům ( proto taky oslovuji autorku, jestli by nebyla fotečka už na talíři...)....kromě neprovaření se nabízí samozřejmě poměr výpek/voda/mouka...to mají recht
6. 2. 2020 14:34
Barborko, fotka naservírovaného jídla by nebyla???
6. 2. 2020 13:57
Eja57: .... a provařených!
6. 2. 2020 13:46
"1 lžíce hladké mouky" vs. "trochu vody"
Eja57:
No, jestli z fotečky (při neznámém poměru obou složek) ráčejí seznat zda provařeno či nikolivěk, pak smekám
Eja57:
No, jestli z fotečky (při neznámém poměru obou složek) ráčejí seznat zda provařeno či nikolivěk, pak smekám
6. 2. 2020 13:24
Barborka 2: když je to samozřejmé, proč to není napsáno v receptu? Ne každý zvládá vaření a pak se řídí jen tím, co recept radí.
4. 2. 2020 20:58
cathleen: Samozřejmě že provařím aby šťáva zhoustla.
4. 2. 2020 16:47
cathleen: někdy žádná fotka je lépe - podle fotky to asi dál provařeno není....navíc vrabců je tady plné hejno....
4. 2. 2020 16:02
Barborko, zaprášíš to moukou, vložíš maso zpátky a - Dál neprovařuješ?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 6 minutami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 21 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 47 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 52 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 55 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřoví brabci recepty vrabec
Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, protlak rajčatový, mouka hladká, česnek, sůl, pepř, kmín celý
Vepřoví vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/84rg
10 názorů