Ovocný piškot s želatinou
Nadýchaný piškotový korpus, lahodný krém ze šlehačky a zakysané smetany a vaše oblíbené ovoce - to je ideální způsob, jak zpracovat sezónní ovoce. Dezert můžete ještě nazdobit šlehačkou.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 13 959 kJ / 3 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,47 g |
Tuky | 145,24 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 440,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vždy dělám raději dvě želatiny, abych ji měla dostatek. K tomuto piškotu se nemusí ani dávat krém, stačí poklást ovoce a zalít želatinou. Kdo má rád, může ještě nazdobit šlehačkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2011 14:37
Moc dobrá buchta-taky ji dělám.A ten rybíz tam je mooooc dobrý-ale to záleží na chuti každého. Do krému můžeme dát i tvaroh nebo i bílý jogurt s trochou želatiny.
8. 8. 2010 13:33
Ten rybíz bych tam nedával, ale vypadá to dobře...:)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 9 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 13 minutami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 2 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 5 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: piškot s ovocem a želatinou piskotova buchta s ovocem a želatinou buchta s ovocem a želatinou piškotové řezy s ovocem a želatinou piškotový dort s ovocem a želatinou piškot se želatinou piskotova buchta se želatinou piškotový ovocný dort se želatinou piškotový ovocný dort se želatinou řezy s ovocem a želatinou buchta se zelatinou ovocné řezy se želatinou buchta se želatinou a ovocem buchta s želatinou piškot s želatinou piškot piškot s ovocem recepty ovocné řezy se želatinou piškotová buchta s ovocem ovocný dort se želatinou piškotový
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, prášek do pečiva, olej, voda, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, smetana zakysaná, želatina, ovoce
Ovocný piškot s želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7n4
2 názory