Kapusta (slovensky kel) po bulharsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 975 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,43 g |
Tuky | 75,12 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,20 g |
Sacharidy | 80,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2023 11:57
Uvařeno podle receptu, ale bez mléka. Moc dobré s chlebem
22. 7. 2017 19:27
hosta: Ďakujem za opravu.
22. 7. 2017 19:19
Frantiska: Hej - opraveno
22. 7. 2017 19:01
po přechodu na novou verzi, je v ingrediencích špatně uvedeno zelí. Teda já si myslím, že kel je česky kapusta :)
21. 1. 2010 09:35
hned bych si jí dala bodík je tvůj
11. 8. 2009 16:49
aha, Jolika, u vás sa to robí akoby opačne, najprv varí, potom reže V každom prípade je to dobré a ďakujem za fotečky
11. 8. 2009 11:36
Tejajo přidala jsem ti sem fotečky jak se to dělá u nás naposledy jsemm to jedla když mě bylo náctje to stará kuchyně
28. 7. 2009 10:50
Taky dělám je to dobré
28. 7. 2009 10:36
To zkusím hned zítra, mám na záhonu 2ks "zděšené" kapusty, už jsem ji chtěla likvidovat a tak jsem ráda receptu,jednoduchý a to já miluji, jasně i kapustu
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 21 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 23 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 10 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 11 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 11 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 11 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 11 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 11 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Další recepty
Tématické fráze: kapusta slovensky slovensky kapusta kel recept kel recept na kél kel zelenina kel recepty jak uvařit kel recept kél kapusta kel kel kapusta kel slovensky slovensky kel recepty kel kapusta recepty jak se vaří kel zelenina kel kapusta po slovensky kel jidlo kel z kapusty
Suroviny: kapusta, brambory, kmín mletý, sůl, pepř černý, mouka hladká, olej, slanina uzená, cibule, párky, mléko
Kapusta (slovensky kel) po bulharsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrog
9 názorů