Kuřecí řízek jinak
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,10 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala jsem se na: Vařím jako šéf. Řízek je šťavnatý a křupavý. V původním receptu je jen obalit v mouce. Já to pozměnila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 7. 2020 15:17
12. 7. 2020 22:13
casino: Vy máte otázky, na které už většinou s odpovědí nereagujete..Není to můj výmsl..vyzkoušela jsem to a chutnalo..
12. 7. 2020 22:08
No, běžně se maso marinuje v kyselém pH (citron, ocet, víno, kysané mléčné produkty...)
lžička citronové šťávy + 1/2 lžičky jedlé sody
Proč sodou neutralizovat kyselinu citronovou, proč
lžička citronové šťávy + 1/2 lžičky jedlé sody
Proč sodou neutralizovat kyselinu citronovou, proč
12. 7. 2020 20:50
Nádhernej řížek, určitě vyzkouším až bude příležitost.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 5 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 9 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 20 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 22 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Právě bylo uvařeno:
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 11 minutami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 57 minutami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 2 hodinami
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 3 hodinami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 3 hodinami
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, solamyl, šťáva citronová, soda jedlá, strouhanka, sůl, tuk na smažení
Kuřecí řízek jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7KQ
4 názory