Bažantí paštika
Zdraví prospěšná zvěřina se na našem stole často neobjevuje. Ale pokud bažanta získáte, můžete z něj udělat paštiku dle tohoto receptu. Zcela jistě ta dobrota za trochu práce navíc bude stát.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 10 768 kJ / 2 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,41 g |
Tuky | 248,08 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,61 g |
Sacharidy | 20,17 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2020 15:30
mika59: Díky za odkaz, ta tvoje paštika je parádní, moc se mi líbí. No asi budu paštiky dělat spíš až na podzim, ale obě jsem dala do oblíbených, abych receptíky pak nemusela hledat! Díky!
21. 8. 2020 15:23
Jipohe: Dobrý nápad, až budou kuřata v akci, což bývají často, tak to asi zkusím. Možná, aby to víc připomínalo to "divoké" bažantí masičko, tak přidám trošku nějakého kořeníčka. Jestli u dělám, tak to sem pak písnu. Dík za odpověď!
21. 8. 2020 10:18
MamlajdaD: Já dělám z křidélek a všem chutná..https://www.toprecepty.cz/recept/54339-pastika-z-k..... Ty jsou dostupné.. Ale tato bude taky výborná..
21. 8. 2020 09:55
MamlajdaD: Mám zdroj od kamarádky ty mají bažantnici ( většina jde na vývoz), a tak když má cestu tak přiveze jeden kus. Jinak bych zkusila z kuřete myslím, že by to taky bylo dobré.
20. 8. 2020 23:42
jipohe: Ale on ještě chybí návod, jak ulovit bažanta, když ho v obchodě nekoupím? Asi bych se musela naučit klást oka? Nebo se oka na bažanty nekladou (nebo nelíčí?, ani to neumím správně pojmenovat, a myslím to celé jen jako legraci!) Ach jo, jen tiše závidím! (Ale v dobrém!) Šikovný recept, to určitě ano! Jen fakt nevím, jak ulovit bažanta!
20. 8. 2020 18:59
jipohe: v pořádku
20. 8. 2020 17:15
MiskaM: No jo to mě nějak nedošlo . Tak jsem připsala
20. 8. 2020 16:10
Porcí píšete asi 10 ale čeho 10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Mňamka
Přidáno před 2 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 3 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Katův šleh
AnulkaB uvařila před 41 minutami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Marcela0123 uvařila před 42 minutami
Pečené plněné papriky
Marcela0123 uvařila před 46 minutami
Výborné lasagne
aknelkad uvařila před 53 minutami
Libečková polévka
JanaDordov uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
mikii uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo (bez mouky)
projach uvařila před 2 hodinami
Kapustové závitky s masem a sýrem
Anairam uvařila před 2 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
PikiMilous uvařil před 2 hodinami
Smetanovo-malinový pohár
Lennulinka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Suroviny: bažant, víno červené, játra vepřová, cibule, slanina, slanina anglická, šlehačka, máslo, vejce, sůl, pepř, zázvor mletý, koření na divočinu, česnek mědvědí, máslo
Bažantí paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8EA
8 názorů