Bažantí polévka se sýrovým kapáním
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2011 11:37
polévka vypadá dobře - koření bych si přidala, ale kde vzít toho bažanta???
17. 1. 2011 08:15
martijednak polévky mulujeme a pak podle XXX dávám do vývaru nové koření, běžně, pepře již méně často, cibuli nedáti by mi nebylo odpuštěnoa libeček na husto
16. 1. 2011 22:10
ten vývar je velice vzhledný a určitě bych si ho s chutí dal jestli bych mohl podotknout, zkoušela jste vařit vývar s kořením? já osobně dávam celé nové koření, pepř, bobkovej list, pár kuliček jalovce a nejdůležitější pro mě ve vývaru je cibule ale i se slupkou, musí být dobře omytá, udělá u vývaru jedinečnou barvu kterou ničím nelze nahradit a pokud dáte libeček tak nemusíte používat ani pol.koř.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 11 minutami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 32 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 44 minutami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 47 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 2 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 4 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Bažant: Poradíme, jak jeho maso zpracovat a na co si dát pozor
Jak zpracovat bedly? Kromě oblíbených řízků je můžeme přidat do gulášů, polévek nebo do houbového koření
Další recepty
Tématické fráze: bažantí vývar vyvar z bazanta bazantni polevka bažantí vejce zeleninová polévka s kapáním recept na bažantí vyvar bažantí vejce recepty bazanti polivka polívka z bažanta bažantí vývar recept ¨bažantí polévka bažant recepty bazantni vývar polévka s kapáním polévka bažantí vývar bažantní polívka bazantipolevka bazanti recepty polévky recepty recepty na bazanta polívka
Suroviny: skelet bažantí, zelenina kořenová, sůl, koření polévkové, mouka hladká, vejce, sýr gouda
Bažantí polévka se sýrovým kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XMlW
3 názory