Koláč "lahoda"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 23 314 kJ / 5 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,91 g |
Tuky | 236,24 g |
Vláknina | 18,55 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 310 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 718,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento koláč je po stránce surovin a pracnosti trochu náročnější, ale koho to neodradí, tak si opravdu hodně pochutná. Je křehký, zároveň vláčný, hezky voní, no prostě lahoda :-) Kdo má rád linecké, tak ho v něm cítí, navíc je povýšen o jemnou tvarohovou náplň a čerstvé ovoce. Pekla bych ho na neděli, ale potřebovala jsem zpracovat ostružiny, tak na řadu přišel včera a už je téměř celý rozdán.
Dávka je na velký plech. Těsto se nedává péci předem, pečeme vše naráz.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 6 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 19 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 3 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 7 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 8 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 10 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 10 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 11 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 13 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 13 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Kecaný koláč, tzv. podmokelský, pochází z Děčína. Víte, jak se připravuje a čím se plní?
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, pudink vanilkový, prášek do pečiva, cukr vanilkový, máslo, žloutek, rum, sůl, tvaroh, tvaroh ve vaničce, cukr vanilkový, pudink vanilkový, rum, cukr, bílek, sůl, cukr třtinový, máslo, džem, ostružiny
Koláč "lahoda"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/90q3
0 názorů