Pečené uzené maso se švestkovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 057 kJ / 1 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,88 g |
Tuky | 35,94 g |
Vláknina | 27,83 g |
Cholesterol | 411 mg |
Sodík | 5,23 g |
Sůl | 12,05 g |
Sacharidy | 123,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V různých švestkových omáčkách je různé koření, citronová kůra a jiné. Já chtěla jen chuť jednoduchou. Uzené maso je výrazné. Pekla jsem i kuřecí uzená stehna, taky dobré.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 10. 2020 19:32
"Já chtěla jen chuť jednoduchou."
Já taky
Předevčírem s vařeným hovězím z políffky
Máslo + řepk. olej, cibule, bešamel, povidla, skořice, pepř, sůl
Já taky
Předevčírem s vařeným hovězím z políffky
Máslo + řepk. olej, cibule, bešamel, povidla, skořice, pepř, sůl
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 55 minutami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 10 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 4 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 17 minutami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 19 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 39 minutami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 2 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 4 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek
Další recepty
Suroviny: maso uzené, švestky sušené, jablko, cibule, česnek, víno červené suché, máslo, vývar, smetana, sůl, chilli
Pečené uzené maso se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJMm
1 názor