Kuřecí prsa na žampionech dušená v troubě i v PH
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 716 kJ / 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,53 g |
Tuky | 47,52 g |
Vláknina | 11,58 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept lze použít i pro PH, pouze základní přípravu uděláme na pánvi, nebo opékání zcela vynecháme, a dáme připravené maso, cibuli i houby a ostatní ingredience rovnou do PH, podlijeme a vaříme na high 2 a půl hodiny, pak omáčku zahustíme a provaříme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 1. 2021 17:05
21. 1. 2021 09:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Mňamka
Přidáno před 1 hodinou
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 2 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Výborné lasagne
aknelkad uvařila před 6 minutami
Libečková polévka
JanaDordov uvařila před 28 minutami
Chutné vafle
mikii uvařila před 33 minutami
Čočka na kyselo (bez mouky)
projach uvařila před 1 hodinou
Kapustové závitky s masem a sýrem
Anairam uvařila před 1 hodinou
Zapečené špagety se sýrem
PikiMilous uvařil před 1 hodinou
Smetanovo-malinový pohár
Lennulinka uvařila před 3 hodinami
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 10 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 10 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Další recepty
Suroviny: sůl, pepř, mouka hladká, máslo, cibule, žampióny, víno bílé, vývar kuřecí, jíška, šťáva citronová, houby sušené
Kuřecí prsa na žampionech dušená v troubě i v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/En4g
2 názory