Španělský ptáček
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s rýží
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2022 14:10
NelkaPrdelka: váš další nesmyslný komentář mažu
5. 1. 2012 13:17
Dovolila jsem si přidat foto..Moje druhá omáčka
23. 7. 2011 23:44
plátky masa před náplní osolím,opepřím,potřu plnotučnou hořčicí,při dušení přidám kousíček masoxu
30. 4. 2011 16:42
Podle tradičního receptu naší babičky http://recepty.jiribures.cz/masa/spanelsti-ptacci/ dáváme dovnitř místo jednotlivých ingrediencí nádivku. Když jsem návod četl poprvé, tak mě to překvapilo, ale je to překvapivě dobré.
12. 5. 2010 13:11
Dělala jsem je dneska poprvé(ve svém životě)z kuřecích prsních svalů, jen bez mrkve a jsou výborné. Také jsem přidávala plnotučnou hořčici. A dovnitř jsem dala kuřecí párečky se sýrem. Mňamka.
13. 4. 2010 17:23
Taky dávám hořčici. A hlavně těsně před koncem přidám do omáčky 1-2 lžíce červeného vína. A zatím to mělo vždy velký úspěch.
17. 1. 2010 20:00
To já nedávám vajíčko ani mrkev do ptáčků,ale kys.okurku,slaninu,godhaj,cibuli,česnek a vše nakrájím na drobné kostičky.To vše spojím hořčicí a přidám trochu pepře.Vřele doporučuji...zmněna je život!
17. 1. 2010 18:41
Jo to taky děláme ve škole.S tou hořčicí to je pravda.Já vžydcky když dělám něco takového třeba jako roláda tak tam hořčice nesmí chybět.
13. 11. 2009 17:53
Míšo, tak to jsme dvějá je bez hořčice ani nedělám
13. 11. 2009 17:41
Já přidávám ještě na plátky masa obyčejnou hořčici
13. 11. 2009 17:34
prosim mam to bez chute
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 15 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 18 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Právě bylo uvařeno:
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 8 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 9 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 10 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 11 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 12 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 14 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 14 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 15 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Další recepty
Tématické fráze: španělský ptáček španělský ptáček recept španělský ptáček z kuřecího masa kuřecí španělské ptáčky jak připravit dobré španělské ptáčky kuřecí španělský ptáček španelské ptáčky z kuřecího masa rozlítaný španělský ptáček recept španělský ptáček ptacek recept na španělské ptáčky španělské ptáčky z kuřecího španělští ptáčci španělský ptáček z kuřecího ptáčci španělské ptáčky ptáčky z kuřecího masa recepty spanelsky ptacek španelské ptáčky recept španělský ptáčci
Suroviny: maso, slanina, cibule, mrkev, párky, okurky sterilované, vejce, sůl
Španělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLkr
11 názorů