Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové noky (špalíky, šišky) s medvědím česnekem

S přichodem jara můžeme v přírodě nacházet spoustu různých bylin, které mají své využití i v kuchyni. Mezi ty nejtypičtější patří medvědí česnek, jehož škála použití je opravdu široká. Bramborové noky se perfektně hodí k pečenému masu.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 5 min

35 min (30 min příprava + 5 min tepelná úprava)

29. 4. 2021 06:40

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 509 kJ / 839 kcal
Bílkoviny31,48 g
Tuky10,36 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,21 g
Sacharidy149,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: česnek mědvědí, vejce, sůl, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Bramborové noky (špalíky, šišky) s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/POr6