Nefalšované těsto na pizzu
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 587 kJ / 1 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,80 g |
Tuky | 10,05 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,01 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 365,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Za mé mladé roky je to nejlepší těsto z domova co jsem kdy v troubě udělal.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 11 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 5 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 7 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vytvarovat těsto na pizzu hned dvěma způsoby. Video vás naučí připravit dokonalou italskou pochoutku
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Suroviny: mouka, voda, droždí sušené, sůl, sýr nastrouhaný
Nefalšované těsto na pizzu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZEA
0 názorů