Špenát z medvědího česneku s pomazánkovým máslem a ztraceným vejcem
Tato příprava medvědího česneku, je podobná klasickému špenátu, s tím rozdílem, že na zahuštění použijeme pomazánkové máslo a nebudeme potřebovat žádný prolisovaný česnek na dochucení. Bylinka se o skvělou chuť postará sama.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 773 kJ / 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,48 g |
Tuky | 55,47 g |
Vláknina | 26,70 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 915 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 27,98 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2022 10:58
15. 4. 2022 09:01
Ale takto to určitě nezkoušej
V surovinách je to rozepsané:2 cm plátek másla a 1 lžíce oleje.
Na pomazánkovém másle s olejem by se neorestovalo vůbec nic.
Já jsem cibulku dělala na rozpuštěném 2 cm širokém plátku obyčejného másla(foto surovin)se lžící oleje.Pomazánkové jsem přidala pouze na zahuštění podušeného špenátuDávám ho i do dušené mrkve
15. 4. 2022 08:42
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 55 minutami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno 30. 5. 2024 13:47
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Právě bylo uvařeno:
Polévkové koření z libečku
Kveta58 uvařila před 44 minutami
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 2 hodinami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 2 hodinami
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 3 hodinami
Bílá krémová česnečka
Veronika.Hrozna uvařila před 3 hodinami
Krkovička pro návštěvu
janela1 uvařila před 3 hodinami
Avokádová pomazánečka
jankohrasko uvařil před 3 hodinami
Bezový sirup
Fitulka uvařil před 3 hodinami
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 5 hodinami
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejčastější chyby při zpracování špenátu: Jak ho uvařit, abychom si na něm opravdu pochutnali
Jak zpracovat medvědí česnek. V kuchyni se používá nejlépe v syrovém stavu
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Suroviny: list medvědího česneku, vývar masový, máslo, olej, cibule, vejce, pepř mletý, sůl, vejce, olej
Špenát z medvědího česneku s pomazánkovým máslem a ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R2pL
3 názory