Koprovka jak ji dělám já
Koprovka - pro někoho postrach školních jídelen, pro někoho vzpomínka na babiččinu skvělou omáčku. Každá domácnost má svůj recept. Někdo používá jako základ vývar, někdo mléko. Vyzkoušejte i tento, voní koprem, máslem a smetanou.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 766 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,92 g |
Tuky | 34,13 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 19,51 g |
Postup přípravy
-
Jak připravit domácí jíšku. Jednoduché rady nám usnadní její přípravu
-
TIP Jak uvařit koprovou omáčku. Jak ji zahustit a ochutit podle osvědčených receptů
Poznámka autorky receptu
Volně upravený recept z Labužníka.
Je možné použít i rostlinnou 31% smetanu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 7. 2022 11:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 4 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 23 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Bylinka77 uvařila před 31 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 2 hodinami
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 3 hodinami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 3 hodinami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 3 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 5 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 5 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 15 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 15 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečeme s Ivou: Snadné farmářské bagety s celozrnnou moukou jsou krásně nadýchané a po ochutnání si je zamiluje celá rodina
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, máslo, voda, ocet, smetana, žloutek, kopr, sůl, cukr
Koprovka jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9xw
1 názor