Sous vide dezert Pot de Caramel
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 666 kJ / 1 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,92 g |
Tuky | 114,78 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 952 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 117,16 g |
Postup přípravy
-
Lauben Sous Vide Stick je ideálním pomocníkem do kuchyně pro každého, kdo chce ušetřit hodiny strávené u sporáku, a přesto dostat z ingrediencí maximum.
Poznámka autora receptu
Recept vznikl za přispění Markéty Marešové alias foodblogerky Lžička cukru.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2022 15:26
Lauben: rcp mne zaujal a zajímalo mne, co to je Lauben Sous Vide Stick a objevila jsem tam i Tvůj receptík: www.lauben.com/cs/recepty-sous-vide-dezert-pot-de-caramel/ A pokud tomu dobře rozumím, jedná se pouze o zavařování pomocí uvedeného přístroje.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 6 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 9 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 10 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová mňamka
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 1 hodinou
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 2 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 3 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 3 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 4 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 4 hodinami
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 5 hodinami
American pancakes
mibrix uvařila před 5 hodinami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 5 hodinami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: cukr krupice, máslo, smetana ke šlehání, mléko, žloutek, smetana zakysaná
Sous vide dezert Pot de Caramel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L96qr
1 názor