Párky na pivě
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 842 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2010 17:25
sklidila jsem s tímto jídle u velké společnosti takový úspěch že tedka při každé větší sešlosti musím jej vařit pomalu v kotli
21. 12. 2009 13:58
Drobek máš pravdu, fakt, to střívko nechce ani pes, co naděláme. Poslední dobou ale musím na obranu špekáčků říct, že aspoň teda v Albertu tady u nás jsou lepší, než párkový. Aspoň teda chuťově, střívko sundávám.
20. 12. 2009 19:33
Když jsme se po létech "bloudění v cizině" podívali domů, splnili jsme si jedno přání, opéct si buřty na ohýnku. Co vám mám povídat, bylo to jeden z největších zklamání v mém životě. Nejdřív jsem si myslel, že je vina v mé hubě. Pak mi Anička řekla, že měla stejný pocit. A mnohem později jsem se dozvěděl, že opravdu co se pod jménem špekáčky prodává má s těmi co známe společné už jen to jméno. A to "střívko" v kterém to je
Přesto bod přidávám, protože tady to z místních "nedobrých" uzenin vyrobíme. Autor receptu dělal co mohl.
Přesto bod přidávám, protože tady to z místních "nedobrých" uzenin vyrobíme. Autor receptu dělal co mohl.
26. 11. 2009 12:10
20. 8. 2009 21:33
vybusna, párků je!! Jen sehnat dobré. My jezdíme na párky do Polska sem tam, já je zase tak strašně nemusím. Většina jich tady obsahuje více sóji, než masa, třebaže to UNIE zakazuje. Nedá se to ani opéct na ohni, je to někdy hnus. No a u nás to ani pes nežral telecí bývaly dobré, už jsem je dlouho neměla.
20. 8. 2009 20:56
ked ja sa vam priznam, ze som vobec netusila ze existuju ine parky ako hydinove (tu patria aj morcacie) a bravcove.
20. 8. 2009 20:37
Patricie, taky jsem si říkala..., ale recept není můj, tak s tím nic nenadělám
20. 8. 2009 20:35
Marti, hezká fotka.
Jenom by to chtělo přehodit do jiné kategorie. Je to ve "vepřové maso" a začíná recept 6 nožiček telecích párků.
Jenom by to chtělo přehodit do jiné kategorie. Je to ve "vepřové maso" a začíná recept 6 nožiček telecích párků.
20. 8. 2009 20:31
použila jsem dobré vázané špekáčky, skoro si myslím, že se na to pečení hodí víc, červenou papriku jsem už neměla, dala jsem žlutou + jedno nasekané rajče. Manžel mě opěvuje za to, že jsem je zase po delší době upekla Jinak mám podobný recept, do kterého ještě patří feferonky a kmín. Bodík
18. 8. 2009 13:19
Můj manžel je má taky moc rád a občas si je i uvaří. +
18. 8. 2009 12:43
Já jsem teď viděla něco podobného v časopisu Albert a taky jsem si říkala, že bych to zkusila, jen, myslím, že se to zapékalo a přišly tam nějaké ingredience navíc. Tohle se mi taky moc líbí
18. 8. 2009 10:54
Poznám,niekedy to robíme aj s klobáskami,je to naozaj dobrota Len tú kapiu dávam sterilizovanú,nie čerstvú.Dávam prvý bodík
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 12 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 17 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 18 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 20 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 8 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 8 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 8 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 9 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 9 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 9 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 9 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 11 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pařížskou šlehačku a pařížský krém zvládnete s našimi radami snadno. Víte, jak je od sebe rozpoznat?
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: párky na pivu párky na pivě recept párky na pivu parky v pivu párek na pivu párky párky na pivu recept buřty na pivě albert parek na pivě párky na pivě recept párky v pivě recepty z párku pivni parky recepty s parky jak dlouho vařit párky párek v pivu jak dlouho se vari parky pecene parky párky recepty jak dlouho vařit klobásu
Suroviny: párky telecí, cibule, kapie červená, kečup ostrý, pivo černé, sůl, pepř
Párky na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYrr
12 názorů