Šlehačkové trubičky se sněhovou náplní
Drobné pečivo nebo malé zákusky jsou nejoblíbenějším pohoštěním při nejrůznějších sešlostech a oslavách. Trubičky je nejlepší plnit den předem, aby trochu zvlhly. Vydrží čerstvé přibližně tři dny, poté v nich bílkový krém tvrdne.
Suroviny pro 2 plechy
2 plechy
40 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 22 249 kJ / 5 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,29 g |
Tuky | 287,07 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 817 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 602,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Těsto mnoho let používám též na jablkové nebo jiné záviny, ořechové rohlíčky a na vánoční drobné cukroví plněné džemem, ořechy ap.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2023 15:35
Hella (moderátorka): moc děkuji za komentář, jsou křehoučké a všem moc chutnaly. přeji krásný zbytek dne
6. 8. 2023 15:31
Vypadají tak křehounce, jen se zakousnout
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 14 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 18 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Právě bylo uvařeno:
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 7 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 8 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 9 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 10 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 11 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 13 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 13 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 14 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pařížskou šlehačku a pařížský krém zvládnete s našimi radami snadno. Víte, jak je od sebe rozpoznat?
Co s kroutícím se papírem na pečení. Stačí použít jednoduchý trik
Jak ušlehat sníh nad párou? Video poradí s jednoduchým postupem a díky pevnému sněhu budou naše pusinky i kokosky ještě lepší
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, máslo, žloutek, sůl, šlehačka 33%, bílek, cukr krupice, šťáva citronová
Šlehačkové trubičky se sněhovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r9AB
2 názory