Rybí pomazánka od Marušky
Rybičkových pomazánek je nespočet druhů. V tomto receptu jsou základem šproty v rajčatové omáčce, které doplňuje tvaroh a cibule. Vše jen spolu smícháme, dochutíme a zpestříme kapkou limetky. Servírovat můžeme ideálně na čerstvém pečivu.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 615 kJ / 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,79 g |
Tuky | 6,06 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 7,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Obyčejné jídlo, které stále frčí. Recept mám od milé Marušky (76 let), která viděla, jak si chystám tvaroh na pomazánku, a tak se mi svěřila, co chutná jí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 10. 2023 08:13
7. 9. 2023 17:14
Mějte se krásně...
Chystám se nyní jít upíct Váš: Rychlý pudinkový margot koláč...
7. 9. 2023 10:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 13 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 15 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 17 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 17 minutami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 2 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 3 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 4 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 4 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uchovat chléb a pečivo co nejdéle čerstvé? Žádná lednice, vsaďte na přírodní materiály
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Suroviny: tvaroh, cibule, sůl, pepř mletý, limetka, pažitka, zdobení
Rybí pomazánka od Marušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k8PP
3 názory