Žebírka v pivní marinádě
U marinády na žebírka není nutné experimentovat. Skvělá kombinace je z hořčičného základu, česneku, koření, medu a piva. Během marinování si maso natáhne výrazné chutě a po upečení jsou žebírka naprosto lahodná. Hodí se na oběd i na party pohoštění.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,63 g |
Tuky | 27,07 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 46,94 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 12. 2023 09:55
5. 12. 2023 09:41
5. 12. 2023 09:07
5. 12. 2023 09:06
4. 12. 2023 11:53
4. 12. 2023 09:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 6 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 11 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 12 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 14 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 2 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 2 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 3 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 3 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 3 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 4 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 6 hodinami
Další recepty
Suroviny: žebra vepřová, hořčice dijonská, hořčice hrubozrnná, med, olej, rozmarýn sušený, tymián sušený, česnek, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, pivo světlé
Žebírka v pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER0Km
6 názorů