Fat rascals (máslové hrudky)
Tyto bochánky pocházejí z Yorkshire a byly známé už v 19. století. Připravují se z těsta ochuceného skořicí, do kterého vmícháme rozinky. Bochánky můžeme posypat mandlemi nebo kandovaným ovocem. Nejlepší jsou podávané teplé, potřené máslem.
Suroviny pro 2 kusy
2 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 7 094 kJ / 1 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,23 g |
Tuky | 71,51 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 229,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 12. 2023 22:26
Zajímavý recept, určitě chutnají skvěle
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 2 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 3 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 5 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 5 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit fazolové lusky. Recepty na skvělé omáčky, saláty a zapékanou zeleninu
Čím nahradit prášek do pečiva? Máme pro vás několik tipů. Pomohou šlehaná vejce, jedlá soda i alkohol
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, máslo, cukr krupice, vejce, mléko, kypřící prášek, kůra citronová, sůl, skořice, rozinky, mandle, ovoce kandované
Fat rascals (máslové hrudky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73pYO
1 názor