Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové
Nadýchaná bublanina vonící po citronu je i díky podmáslí velmi vláčná. Nahoru můžeme naskládat jakékoliv drobné ovoce, například rybíz. Právě ten použila moderátorka Tereza Bebarová, která se podělila s receptem na svůj oblíbený moučník.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 24 662 kJ / 5 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,70 g |
Tuky | 233,66 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 2,11 g |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 796,83 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 3. 2024 00:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 9 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 13 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 1 minutou
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 41 minutami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 2 hodinami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 2 hodinami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 2 hodinami
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 4 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tereza Bebarová nabídla recept na rybízovou bublaninu s podmáslím a svěřila se, že práce s cukrářem Maršálkem je pro ni za odměnu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr krupice, máslo, mouka hladká, podmáslí, prášek do pečiva, citron bio, sůl, rybíz červený, mouka hladká, máslo, cukr krupice, rum, sůl, mouka hladká
Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkxX
1 názor